Min kära nalle

I tidningen Kodin Kuvalehti 2/2012 fanns den här underbara grejen. Jag hade missat det där med att man fick skicka in bilder på sina favoritnallar. Kanske min inte hade kommit med ändå, men här på bloggen får den förstås paradplats! Jag tror jag var fyra år då jag fick honom. Pälsen är tilltufsad och nosen sned för att jag alltid höll honom tryckt mot samma axel då jag kramade honom. Han har gett tröst åt mig också i vuxen ålder och har nu sin givna plats på bordet intill sängen.

En reaktion på ”Min kära nalle

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.