Rösta på mina chokochips!

Hör du till dem som saknar chokladpopcornen? Jag hittar dem inte i handeln mer och tror att EU åter varit där och bestämt hur det ska vara. Bananen får inte vara längre än si-och-så, ej heller böjd över en viss vinkel. Chokladpopcorn får inte finnas, kanske för att de på något sätt kan uppfattas som rasistiska?
Min lilla hämnd på EU är att delta i Taffels tävling. Får det inte finnas chokladpopcorn kan vi ju alltid försöka prångla in chokladchips på marknaden? Det kanske dröjer några år innan EU-byråkraterna inser att de finns.

Jag är förstås bara en bland flera tusen som  vill att just mina chips, Suklaa Sips, ska vinna. Men skulle du också kunna smaska i dig lätt saltade potatischips doppade i choklad? Jag tänker mig att ena halvan av chipset har chokladglasyr. Rösta då på mitt bidrag här: http://makuhaaste.taffel.fi/index.php/bag/19932

5 reaktioner på ”Rösta på mina chokochips!

  1. Hej på dig! Nu har jag varit in och röstat på ditt chips förslag(fastän jag nog är liiiite fundersam om det passar ihop med chips o choko) men choko -popkornen saknar nog jag också! H.Tilda

  2. Nej, nej, det är faktiskt chips liknande grejer som är överdragna med choklad. figurer med bl a hjul, ”stänger” och skruvar.
    Ser hotfullt ut för vår bloggkurs. Där finns nu just endast en anmäld och vi skulle behöva sex deltagare till för att kunna hålla kurs. Så ja tack vi behöver en intresseväckande puff. För dem som inte vill skriva och underhålla en blogg helt på egen hand, kommer vi att skapa en gemensam så att alla kan skriva och pröva på utan att det blir ”för personligt”. Kursen startar efter sportlovet månd den 27.2 kl. 18. Om den blir av alltså.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.