Chilla med chili

Tillbaka på jobbet sedan i måndags. I går var jag ganska mör och orkade inte skriva nåt mer då jag kommit hem. Men det var kul att vara tillbaka på jobbet, man kommer rätt snabbt in i rutinerna och den sociala biten känns också viktig.

Vi har kommunalval på kommande i slutet av oktober, så rätt mycket på redaktionen handlar om det redan nu. Intervjuer med kandidater förbereds och börjar publiceras inom kort.
I går skrev jag om gemensamma kyrkorådets kommande möte inom kyrkliga samfälligheten. Men jag filade också klart innebandyreferatet från helgen och gick på en konstutställning efter det. I dag har jag skrivit ledare, en kandidatintervju och puffat en kommande danskväll.
På en lokaltidning är det bra om reportern kan lite om mycket så att säga. Jobbet är oerhört omväxlande.

När jag kommer hem sätter jag mig gärna ner och läser tidningar, både nyhets- och veckosådana. I dag chillade jag med chilimarmelad på surskorpor. Mums!

2 reaktioner på ”Chilla med chili

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.