15 år tillsammans – en kärleksförklaring

Det här kortet och en annan liten present gav jag åt Guuben i dag. För just det här datumet, 18.10.2012, har det förflutit femton år sedan vi förlovade oss. Vi träffades  natten mellan tredje och fjärde juli 1997 och gifte oss sedan fjärde juli 1998.

Femton år känns både som en lång och en kort tid. Det beror på vilka referensramar man har.
Jag hoppas jag får minst två gånger femton år till med Guuben. När den tiden gått skulle vi vara 80+.

Det bästa med Riktiga Guuben är att han godkänner mig sådan som jag är och har förståelse även för den Virtuella Värld, där bland annat Adrian finns.

Egentligen går det inte med ord att beskriva hur mycket Guuben betyder.
Men jag gör ett försök.

Benny  – du är min bästa vän, min trygghet, mitt allt. Jag har försökt komma i håg att säga det varje dag, att krama och pussa likaså, men om jag glömt det någon gång så gör jag det nu, en gång för alla här i detta offentliga forum.

Tack för att du finns i mitt liv. Jag älskar dig, nu och för evigt.

8 reaktioner på ”15 år tillsammans – en kärleksförklaring

  1. Carita så vackra ord, men det har jag under den tid vi haft kontakt kunnat läsa mellan raderna. Härligt att du skriver ut vad du känner och tänker, ni får säkert många lyckliga år tillsammans för det är ni värda.

    Inte visste jag att oxar är så romantiska…..

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.