Piller mot könsdiskriminering

Nu då valet är över och jag som förväntas vara obunden journalist åter kan skriva lite mer fritt om allt möjligt utan att misstänkas för att favorisera någon person eller något parti (se mitt inlägg på arbetsbloggen) passar jag på att visa den här fyndiga valreklamen som Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs och förbundets Helsingforsavdelning körde med.

Pillerasken innehåller en bipacksedel så som medicinförpackningar ska göra.
Men lite annorlunda är den dock. Eller vad sägs om följande:

– denna medicin har ordinerats åt dig men ge den gärna också åt andra
– passar alla oberoende av kön, sexuell läggning, bakgrund, ålder
– använd den inte om du motsätter dig delat ansvar för hem och barn
– förvara medicinen inom syn- och räckhåll för barn
– en av tre biverkningar är att individen får frihet att välja och förverkliga sig själv
– medicinen kan inte överdoseras, ju mer du tar av den desto mer jämställt blir samhället

En av de bästa och roligaste valreklamer jag sett på länge faktiskt!
(tabletterna är mintpastiller)

3 reaktioner på ”Piller mot könsdiskriminering

  1. Hehe, den var rätt kul faktiskt!
    Såg ditt inlägg på min blogg om Instagram och tänkte bara svara lite snabbt. Jag antar att du menar att man ser senaste bilderna på datorn, eller infogar dem som widgetar på hemsidan/blogg? Instagram är ju en app, och man kan ju bara ladda upp från mobilen. Men det finns så man kan se bilderna på webben som man laddat upp. Min ”feed” (senaste bilder) finns att se på datorn på web.stagram.com. Där loggar du in med samma uppgifter som på din ipad, och sedan tycker du på ”Authorize” så att webstagram kan importera dina bilder. Sedan får du en länk till din publika sida och om du går in på ”tools” på deras sida så finns det widgetar som du kan lägga på hemsidan så att de senaste bilderna kommer där. Hoppas du fick ett hyfsat svar.
    /Tricia

    1. Tack för ditt svar Tricia! Jag vet att Instagram är en app och jag har den på min iPad. Men det där med web.stagram.com med mera var nytt och informationen klar och nyttig, så jag ska testa det nåt tag.
      Kram för det!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.