BILDkavalkad av ditt och datt

På Alexandersgården arrangerades en medeltida marknad i lördags. Det var en del av evenemanget "Konungen kommer till Lovisa". Jag var där en kvart efter att den öppnat så då var det ännu inte någon trängsel.
På Alexandersgården arrangerades en medeltida marknad i lördags. Det var en del av evenemanget ”Konungen kommer till Lovisa”. Jag var där en kvart efter att den öppnat så då var det ännu inte någon trängsel.
I mitten i den här blombänken där vi sått olika slags blommor kommer solrosorna upp. De ska bli ungefär 80 cm höga.
I mitten av den här bänken där vi sått olika slags blommor kommer solrosorna upp. De ska bli ungefär 80 cm höga.
Är det här en krasse eller en blåklint "Blue boy"?
Är det här en krasse eller en blåklint ”Blue boy”?
I går läste jag äntligen ut Keplers "Sandmannen". Den bjöd stundvis på riktigt obehaglig läsning, och då talar jag inte om de brutala morden. Keplers böcker har ju en tendens att kulminera i riktiga våldsorgier mot slutet, men boken är bra. Ändå måste jag säga att ett så där öppet slut borde vara förbjudet i lag... alltså, hur ska kunna leva med det?
I går läste jag äntligen ut Keplers ”Sandmannen”. Den bjöd stundvis på riktigt obehaglig läsning, och då talar jag inte om de brutala morden. Keplers böcker har ju en tendens att kulminera i riktiga våldsorgier mot slutet, men boken är bra. Ändå måste jag säga att ett så där öppet slut borde vara förbjudet i lag… alltså, hur ska kunna leva med det?
Har alldeles i dagarna stiftat bekantskap med Gustav, 4 månader. I dag besökte han och Helena kiosken.
Har alldeles i dagarna stiftat bekantskap med Gustav, 4 månader. I dag besökte han och Helena kiosken.
I dag har min arbetsstation sett ut så här. Det kan bli aktuellt med inhopp på layoutsidan i höst och jag fräschade upp mina kunskaper.
I dag har min arbetsstation sett ut så här. Det kan bli aktuellt med inhopp på layoutsidan i höst och jag fräschade upp mina kunskaper.

5 reaktioner på ”BILDkavalkad av ditt och datt

 1. Det är populärt med medeltidsmarknader. V32 är det medeltidsvecka i Visby och nästa vecka är det en helt annan typ av firande – Stockholmsveckan – älskad av en del, hatad av andra.

  Den där hundvalpen skulle jag kunna tänka mig att pussa på lite!!
  Kram, Ingrid

 2. Hej hej,.,.du va hos mig mig,..,och då kikar jag till dig dig och känner igen mig, och du så fint och trevligt..Medeltida marknad är poppis..vi hade nyss här i Örebro..må du tro,..och jag köpte vildsvinsklämma, trodde det var gott….smakade host host,rena skiten..Annars allt bra..*Kram Karina

 3. Medeltidsmarknader är populärt… här i Östergötland har vi två – Ekenäs Riddarspel på våren och Söderköpings Gästabud på hösten. Riktigt trevliga arrangemang, men oj så mycket folk 🙂
  Den där lille Gustav… vilken goding!
  Ha det gott!
  Kram

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.