Skatten ligger i Lovisaviken

Det är alltså DÄR skatten ligger. Den lurar i vassen i Lovisaviken.
Det är alltså DÄR skatten ligger. Den lurar i vassen i Lovisaviken.

Hela veckan har jag jobbat på redaktionen. Har inte kunnat ge mycket tid åt kiosken eller åt stunder på stranden.

I dag kom jag ner ungefär vid halv fem. Dagens har varvats med sol och regn. Någon gång efter halv sex på kvällen hörde jag barn ropa om en vacker regnbåge. Jag skyndade mig ut och fick den här bilden. Några minuter senare var bågen borta.

Vattnet var  bara fjorton grader i dag, men modiga människor simmade ändå.

Kakan jag bloggade om för ett par dagar sedan såg ut så här då den var färdig.
Kakan jag bloggade om för ett par dagar sedan såg ut så här då den var färdig.

Då så många frågat om kakan blev god visar jag bilder på hur den såg ut då den var klar. Lite fler buskblåbär hade jag kunnat klämma ner i smeten utan att kakan hade blivit för kladdig. Och lite mindre florsocker hade jag kanske kunnat hälla över kakan 😀

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.