Ett hösttecken

En liten anslagstavla i Hindersby.
En liten anslagstavla i Hindersby i Lappträsk, grannkommun med Lovisa.

Den tomma anslagstavlan är väl ett hösttecken, om något. Ändå tycker jag den är ganska fin. Den har sett sina bästa dagar, men säkert varit i flitig användning. Och kanske den används nästa sommar igen. För det är ju då byarna lever upp.

Vid Lekstrand intill Tessjö å firas midsommaren alltid på traditionellt sett. Stången stod faktiskt kvar än. Där finns gungor för barnen och fina stora bord att umgås vid.

I dag var jag här å jobbets vägnar, i ett helt annat ärende än att besöka Hopenback-Lekstrands fina gård. Men då jag fick syn på anslagstavlan kunde jag inte låta bli att fotografera den som mitt lilla bidrag till skörden av hösttecken.

8 reaktioner på ”Ett hösttecken

  1. Jag älskar gamla ting, som berättar. Denna anslagstavla, om än lite söckent, så går den i ide nu. Jag älskar också grindar, portar, broar. Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.