Fuskteckning

Med det här fina vykortet från Muminvärlden önskar Lilla My och jag dig en härlig fredag!
Med det här fina vykortet från Muminvärlden önskar Lilla My och jag dig en härlig fredag!

Har försökt skapa min tredje seriestripp. Den handlar om en inbjudan jag fick att bada i tunna utomhus. Men det jag ritat har blivit så erbarmligt dåligt så nu fuskar jag i stället genom att låna Moomin Characters bild av fina Lilla My i plurret.

I dag jobbar jag kväll med att laya tidningen. Det betyder att jag monterar bilder och texter på datorn i ett layoutprogram som heter InDesign. Så småningom växer morgondagens Östra Nyland fram.

I kväll gäller det också för Lovisa Tor att försöka ta säsongens första seger i innebandyligan, på bortaplan mot Nokian Krp. Jag har satsat en femma på seger.

I förrgår satsade jag en femma på två fotbollsmatcher utan att veta var i världen lagen spelade. Det visade sig vara brasilianska ligan och jag prickade in två rätt på Pitkäveto (kallas Lången i Sverige). Det gav mig drygt tretton gånger insatsen tillbaka. Alltså vann jag 68 euro 🙂

12 reaktioner på ”Fuskteckning

  1. Självklart vinner dom matchen!!! ( har försökt hitta laget på nätet- tänkte att dom kanske hade t-shirts så man kunde supporta dom här på andra sidan pölen! )
    Ha en bra kväll på jobbet och trevlig helg!

    1. Det finns tyvärr ingen nätaffär med Lovisa Tors grejer. Däremot finns det supporterblusar att köpa på hemmamatcherna. Kan kolla vad de kostar om du vill ha en per post 🙂

  2. Inte illa att vinna 68 euro. Grattis. Vi håller tummarna för Lovisa Tor så kanske det blir en slant till. Ha nu en så skön helg du bara kan. Hej svejs på dig.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.