Nitar ska det vara

Sjutton nitar finns det på ena sidan av min nya plånbok.
Sjutton nitar finns det på ena sidan av min nya plånbok.

Inspirerad av de fina närbilder Daniela tagit på sin blogg, som du hittar här, tog jag några bilder på min nya plånbok.

Köpte faktiskt en ny på Rhodos i somras också. Men de små facken för kredit- och andra plastkort var lite spända. Och när jag såg den här på Viking Line i onsdags kunde jag inte låta bli att köpa den.

Designer Ulrikas namn finns graverat i lädret.
Designer Ulrikas namn finns graverat i lädret.
Några detaljer till.
Några detaljer till.
Och så här ser den nya plånboken ut.
Och så här ser den nya plånboken ut.

10 reaktioner på ”Nitar ska det vara

 1. Hej, visst har du besökt mig några gånger förut, men du är alltid lika välkommen! Du frågade om mina smileysar, frågade min webmaster, dvs min dotter, och tyvärr har dom utgått så de går inte längre att hämta någonstans.
  Ha en fin fortsättning, såg att du tillbringat julen här på andra sidan pölen!

 2. Jag är helt värdelös när det gäller plånböcker…kan aldrig bestämma mig!!
  Först har jag en liten. För den får plats i fickan…och jag betalar alltid med kort. Sen råkar jag ta ut kontanter nån gång och då tycker jag plötsligt att den är för liten. Köper då en större…bara för att någon vecka senare tycka att jäklar vad stor den var! Får inte plats i fickan…och jag orkar sällan släpa med mig väska. Då köper jag en liten igen…(det är ju dumt att återanvända 😉 ) och sen börjar det om… Men nu tror jag att jag ska skaffa en lite större…mittemellan liksom 🙂

 3. Snygg plånbok och vet du vad……
  jag har en av samma Ulrika ★
  Fast min är nog mera TANT modell, i brun & beige 🙂
  Ha det bra
  Monica

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.