Spänningen stiger!

Under våren och början av sommaren kommer jag att lotta ut smycken och bokmärken.
Under våren och början av sommaren kommer jag att lotta ut smycken och bokmärken här på bloggen!

Några dagar återstår ännu av tävlingen där jag lottar ut en söt liten prydnadsängel. Tävlingen hittar du uppe till höger på bloggens startsida. Anmäl ditt intresse där senast fredag 28 februari. Vem som vunnit meddelar jag lördagen den första mars.

Under våren och sommaren lottar jag ut smycken och magnetbokmärken. Hittade en massa fina smycken på rea i Täby i Stockholm. En del av dem är värda runt 20 euro.

Men just nu gäller utlottningen av ängeln. Till smyckena och de övriga prylarna återkommer jag senare!

8 reaktioner på ”Spänningen stiger!

 1. Hej! Lycka till med utlottningen! Det finns så många fina grejer. Oj oj. Jag var på en Antik butik igår och föll för något, som jag inte köpte. Än. Vem vet.
  Kramkram♥

  1. Dom här smyckena som jag senare lottar ut är jättefina, skulle gärna behålla dem själv, men jag har redan så många att jag inte hinner använda dem!
   Kram och ha en bra dag!

 2. Hahaha! Har du shoppat loss i Sveriges bästa shopping center (enligt deras egen annons) och stor-Stockholms största (även det enligt deras egen utsago). Glitter, Accessorize, Ur & Penn och 10 eller så till;-)
  Nu är jag ingen smyckesmänniska alls, men stor eloge till dig som satsar på dina bloggläsare på det sättet.

  ”Elak” som jag är har jag ibland (=ytterst sällan) tävlingar där läsarna kan vinna något. Jag låter dom jobba för vinsten, inga freebees här inte;-)

  1. 😀 … jag tycker jag kan vara snäll och bjuda på utlottningarna då jag hittat grejer som inte kostat mycket för mig själv – förstås ber jag dem som jag bloggar länka till min, men de som inte har bloggar måste få vara med – mitt hjärta blöder annars

   Och jepp – jag var bl a på Ur och Penn, men jag har betalat för att ads ska blockas från min sajt och jag får INTE betalt av nåt företag för att lotta ut grejer, således tjänar jag inte en cent på min blogg utan gör allt för att jag tycker det är kul 😀

   1. Har förstått det. Å det är väl självklart att man ska länka till dig. Bloggetikett liksom som de flesta ju verkligen följer. Bra!!!

    PS. Jar läst lite mera om dig och dina böcker. WOW säger jag bara! Stort GRATTIS till den succén! Är lite sugen själv att skriva en bok. Men – skratta inte nu – men min ”vision” är att skriva om rondeller (cirkulationsplatser) faktiskt. Inte speciellt upphetsande, jag vet. Men jag gillar research. Å just rondeller – åtminstone i 08 – är ju en sak för sig.

    Kul förresten att du har ett förlag som ger ut dina böcker å att jag jobbar på ett förlag för fackböcker som grafisk formgivare. Snacka om att världen är liten … i Täby;-) DS.

   2. Ja visst är världen liten 🙂 Kom också på att vi har ganska mycket gemensamt, med litteraturintresset och så Täby då, fastän jag inte bor där just nu.
    Du ska absolut skriva en bok, och temat rondeller är inte alls dumt, tror inte nån gjort en sån bok förr!

 3. Ojjj, där har vi en som är för snäll (eller har för gott om kulor). 🙂

  Jag är inte någon smyckemänniska, men vem vet… kanske ska jag delta någon gång framöver. Spännande!

  1. jag kanske är för snäll – ja 🙂
   men jag tycker det är kul att lotta ut saker, och som sagt, de var INTE dyra
   och så som jag skrev i ett svar tidigare, ingen betalar nåt åt mig för att jag ska ge bort deras grejer – allt är köpt på rea

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.