Och han blottade sina kallingar…

Även andra än brasilianarna har upptäckt Neymar.
Även andra än brasilianarna har upptäckt Neymar.

Upptäckte här om kvällen att hoppet tydligen inte är helt ute då det gäller mig. Kollade Brasiliens match i fotbolls-VM och fick ögonen på en riktig godbit. Han råkade dessutom göra några mål så jag fick se honom i närbild tacknämligt många gånger.

I dag hade Hufvudstadsbladet en artikel om fenomenet Neymar. Han beskrivs som en spontan och ännu rätt oförstörd personlighet som har roligt på planen och som bjuder på sig själv. Bland annat låter han sig fotograferas med fans och har inget emot att klä skjortan av sig eller att blotta en del av sina kallingar som naturligtvis bär samma färger som Brasiliens flagga.

Kalla mig snusktant om ni vill, jag vet att Neymar bara är 23 år – sorry, rättat kl. 18.59… han är bara 22 🙂 … men det finns så många snuskfarbröder där ute som dreglar efter kvinnor som är mer än trettio år yngre än de själva. Och då är det sällan någon som tycker det är fel.
Så jag tittar på Neymar precis så mycket som jag vill.
Utan att glömma Daniel Craig.

 

8 reaktioner på ”Och han blottade sina kallingar…

 1. Hahaha! Du har samma inställning som jag vad gäller fotboll och killarna. Jag menar lite lammkött = ögongodis sitter inte alls fel när man tittar på en 90 minuters match plus tilläggstid;-)

  Tänkte göra ett liknande inlägg faktiskt…

  Mina favon är Buffon, Samaras, åsså en holländare som jag glömt namnet på. Googla under tiden;-)

 2. Oh, jag kan allt titta på snygga karlar, det kostar inget. Och karlar tittar inte bara på ”lammkött” en del vill ha äldre mogna kvinnor.
  Sunt att bry sig.
  Kramar ❤

  1. Jo, det där har jag en gång varit med om – att en ung kille på Sverigebåten var intresserad av mig, äldre kvinna. Men jag var gift då och tackade nej. Men som sagt, inte bara äldre män som vill ha yngre kvinnor 🙂
   Kram!

 3. Här är en (nästan) senior (född 28) som också gillar
  att tita på snygga maskulina figurer. Suarez fr Uruguay
  är en av dom, men hörde igår att han är ”kannibal”, dvs
  han biter motspelare då och då. Dessutom är han visst
  rasist. Det drar ju av lite´ grann i förtjusningen. 🙂

  Nu blir det strax Argentina-Nigeria! Snygga killar där också.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.