Superfin dag!

Lite väl rött blev håret kanske men efter några tvättar har de starka tonerna försvunnit.
Lite väl rött blev håret kanske men efter några tvättar har de starka tonerna försvunnit.

Roligt att för en gångs skull kunna skriva en sådan här rubrik och mena varenda bokstav.
Dagen började med att jag blev ompysslad hos frissan. Jag har gått hos samma i trettio år, förutom då jag låtit göra något åt frisyren utomlands. Så vi känner varandra bra och hade mycket tid att prata i dag.

Tack Helén för det fina ljuset!
Tack Helén för det fina ljuset!

Sedan lunchade jag med en kollega och fick prata ännu mer. Hon gav mig också ett stort vitt ljus som hon hoppas ska sprida harmoni i mitt nya hem. Jag älskar ju ljus i alla former så den här gåvan hittade helt rätt.

Jippobetonad och lite annorlunda fotboll.
Jippobetonad och lite annorlunda fotboll.

Staden arrangerade beachparty för hela familjen klockan 15-18 i dag. Ännu strax före halv två regnade det men sedan sprack molntäcket upp och vädret blev helt ypperligt. Vid 18-tiden började det åter regna, men vad gjorde det vi hade uppehåll och människor i flera hundratal på stranden.

Vi hade rusning i vår lilla kiosk och hann inte alls ut för att ta bilder av Jukka Poika och hans band när de uppträdde.

Men som sagt, den här dagen var helt superb – och den ska krönas med premiären av Allsång på Skansen!

 

27 reaktioner på ”Superfin dag!

   1. Alltid- vi är som det där underbara ordspråket som jag ska ha på min gravsten!
    och vi går ALLTID bredvid dig- även om du inte alltid känner att vi finns där!
    ( så finns vi där!)
    kram

   2. Ja, och om man inte ser fotspåren av den som går bredvid en, om det finns spår bara av en människa i sanden – beror det på att han eller hon burit dig ❤

 1. Så roligt att det blev en så bra dag. Fin blev du i håret också. Jag tycker inte alls att det ser för rött ut.
  Kram, Ingrid

 2. Vips, så blev du vacker, vackrare, vackrast! Jättesnyggt med slingor! *tummen upp*
  Min äldsta dotter, blond som jag, hade gjort lite bruna o röda slingor i sitt hår nu över sommaren, det blir så jämnblekt annars.
  Nu ska jag se Allsång på Skansen, ha de 😉 kram 😉 ❤

 3. Vilken härlig dag det blev för dig 🙂 Hoppas det bli många, många fler såna dagar framöver!
  Ha det så bra!
  Kram!

 4. Det var roliga nyheter 🙂 Läckert hår. Ja det gäller att ta vara på roligheterna, då orkar man bättre när det känns tyngre.
  Kramar till dig!

 5. Fantastisk rubrik och fantastiskt för dej,håret ser ju riktigt fint ut,roligt med lite annorlunda färg,det piggar upp massvis 🙂
  Och roligt med många kunder,piggar säkert upp det med.
  …läste härom dagen dina förra inlägg och blev så till mej att jag inte klarade av att kommentera,(fick t.o.m dendär grymma tunga känslan av tomhet i bröstet med bara tanken av det hela.. :/ ) nu förstår jag…fastän jag inte…
  Hugs!

  1. Ja, det är ingen trevlig period i mitt liv just nu – men sådant här händer och jag måste bara acceptera det. Måste lära mig leva med det som hänt och skapa mig ett nytt, bra eget liv. Har ny bostad på gång, det är ju alltid något. Och går i terapi, så nog ska mitt liv så småningom bli ljusare.
   Kramar tillbaka!

 6. Lika trevlig rubrik som bild på dig … 😀
  Du blev ju jättefin, tycker jag! Inte alls för mycket rött, utan väldigt smakfullt lagom.
  Visst är det skönt med en stund hos frissan. Det är vardagslyx när den är som bäst … 🙂
  Kramis

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.