Ett gäng köttbullar

Är glad att jag fick det här gänget med köttbullar fixade.
Är glad att jag fick det här gänget med köttbullar fixade.

Många dagar under de senaste sju, åtta veckorna har jag glömt att äta. Följaktligen har jag gått ner åtta kilogram men det gör inget, för det finns att ta från om man säger så.
Ibland har jag inte förmått mig göra något och då är det enklast att köpa något färdigt eller att gå ut och äta.

Tankarna mal i mitt huvud. In i varenda köttbulle har en tanke om det som hänt knådats in. Så kanske ska man säga att det är bra att jag sedan tuggar sönder det och skiter ut det?

Den här dagen har varit oerhört tung. Jag hoppas verkligen morgondagen blir bättre. Jag ska besöka frissan och sedan gå ut på en bit mat med en fin kollega. På eftermiddagen är det musikshow och beachparty på badstranden. Man kan ju också hoppas att regnet inte ska vräka ner då.

Håll tummarna både för mig och vädret i morgon! Kramar till er alla!

23 reaktioner på ”Ett gäng köttbullar

 1. Självklart håller vi ALLA tummar ( och tår! )
  bra att du har goda vänner i din närhet- dom behvöer man.
  ( jag vet det verkligen! )
  Och att du hittar på lite roliga saker och skingrar tankarna!
  krampådig

 2. Känner igen detdär. Under min akuta ensamma tid kom jag sällan ihåg att äta förrän magen började kännas konstig sent på kvällen. Det blev alltför mycket halvfabrikat. Tog länge innan jag klarade av att göra mat för en person.

 3. Vilken bra tanke – att klämma in alla tankar i köttbullarna och sen tanken på vad som sker sen med dem. Den skall jag komma ihåg.
  Det där med att glömma äta, inte ha lust att äta känner jag igen – men för mig är det nog mest lättja. Äter lunch i personalrestaurangen de dagar jag jobbar, de andra blir lite si som så…

 4. Du får förlåta mig men jag skrattade högt åt din beskrivning av hur du tuggar sönder och skiter ut…Låter vettigt. Jag har slarvat med maten ända sedan yngsta barnet flyttade ut för sju år sedan och även om jag ibland skämts över att makrillburkar o.dyl. är vanligt hos mig så njuter jag av friheten att få göra som jag vill.
  Frissabesök och restaurang låter toppen och det har du sannerligen förtjänat. Tummar ska hållas för vädret 🙂

  1. Försöker se ens NÅGOT roligt i tillvaron som annars känns rätt eländig 🙂
   Skönt att höra att också någon annan ”slarvar” med maten, jag tycker det gått hysteri i det där om vad vi borde äta, huvudsaken är väl att man får i sig nåt så man inte dör 🙂 Kramar!

 5. Det är SÅ roligt, att få läsa hur dina tankar går vidare och hur humoristiskt du kan beskriva dej även i denna situation! ”Gamla” (förlåt ordet) du finns där fortfarande och det kan INGEN fara iväg med! Hoppeligen är denna dag en bra dag och regnet tar slut till kvällen. Många stora kramar!

  1. Ja, någon del av mig har säkert försvunnit på vägen i förhållandet – något nytt kom fram istället – men nu gäller det att hitta tillbaka till sig själv och göra det bästa av situationen!
   Kramar tillbaka!

 6. Jag har haft några perioder då jag ätit noll och ingenting och det är min första skilsmässa, mitt barns livshotande sjukdom och nu senast min fine makes bortgång.
  Direkt sätter sig detta på aptiten. Men, det kommer igen, den dag då det smakar gott igen! ❤
  Skrattar åt din beskrivning av köttbullen, du har humor, det är gott 😀
  Du får tänka, livet är lite spännande, du vet aldrig vad som väntar bak hörnet, kanske ingen tröst nu, men… 😉
  Kramar i massor! ❤

  1. Jag i dag gick det upp för mig att jag är singel!… det har jag inte varit på sjutton år.
   Nå, det brådskar inte med ett nytt förhållande, verkligen inte – men att se livet som spännande, där var dag kan bjuda på fina överraskningar, det låter som en bra idé!
   Stor kram Gerd!

 7. Det är inte lätt att äta när man är ledsen och huvudet är fullt av svarta tankar, men jag gillar dina köttbullar och tankar runt dem. 😉

  Jag hoppas att dagens aktiviteter blir lyckade och att vädret är fint. Att få luncha med en trevlig kollega, som du kanske också kan få lite stöd ifrån låter jättebra.

  Ha det så gott du kan!
  Varm kram, Ingrid

  1. Försöker se ljusglimtarna och lite galghumor eller annan slags humor skadar ju inte 🙂
   Dagen på stranden blev helt super, gör ett litet inlägg om det snart.
   Kramar till dig!

 8. Eftersom jag redan läst hur den kommande dagen blev så kan man ju säga att det hjälpte att ”tugga sönder och skita ut” I alla fall som det verkar för en utomstående läsare. Jag förstår ju att det kommer att fortsätta att gå lite upp och ner … men när det blir tungt så får du väl köra en vända med köttbullarna igen … Tycker jag verkar vara en alldeles utmärkt idé … 🙂

  1. Försöker se det positiva i allt. Tror inte vågdalarna är slut ännu, då har jag nog kommit lindrigt utan efter smällen… men topparna tycks i alla fall sakta men säkert bli fler och visst vet vi alla att ljuset segrar över mörkret!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.