Kök, sovrum och älvor

Här ska det hända saker i inredningen, senast i september.
Här ska det hända saker i inredningen, senast i september.

Lovade visa hur köket och sovrummet ser ut i trean jag hyr från och med nästa månad. Inflyttningsklar är den först i september, men jag får börja föra grejer dit i augusti.
Tänkte först att jag skulle visa bilder från de två återstående rummen först då jag inrett dem. Men sedan tänkte jag – va fan… låt gå, det är så här rummen ser ut NU och jag har ju fått höra att många uppskattar min brutala öppenhet här på bloggen 🙂

Gardinen i fönstret ska inte hänga kvar. Nya fönster sätts in inom kort och där finns infällda persienner. Så få se om jag behöver nåt tygstycke alls där på sidorna 🙂

Ska inredas helt på nytt.
Ska inredas helt på nytt.

De här möblerna är inte heller mina, så ni får helt tänka bort dem då ni ser sovrummet. Det kan ju egentligen vara kul att visa bilder ”före” och ”efter”.

Jag vet inte om här ska finnas så mycket mer än en dubbelsäng. Den ska stå mitt på golvet, inte ens ha kortsidan mot en vägg. Den lösningen har alltid varit min dröm.

Jag älskar golven i sovrummet, arbetsrummet och i vardagsrummet (som jag gärna kallar salen). Att det ligger en plastmatta i köket må väl vara hänt, det kanske trots allt är praktiskt. Bilder jag visade tidigare från bostaden hittar ni HÄR.

Rosornas charm och fina smål älvor i Lovisa.
Rosornas charm och fina smål älvor i Lovisa.

Hann inte själv gå runt på stan så mycket och ta bilder av evenemanget Rosornas charm i går. Men här får ni se dem ändå, älvorna i Schillmarksparken och prinsessan i bakgrunden.

14 reaktioner på ”Kök, sovrum och älvor

    1. Jo, det har jag gjort sedan slutet av maj då jag visste att jag kan få hyra bostaden – jag tänker på den varje dag! Och håller på att boka flyttfirma, hoppas på lite ögongodis där 😉

  1. Det verkar vara en gammal, hederlig och gedigen lägenhet som vår egen här i Täby. Din lägenhet andas kvalitet. Lägenheterna bygda på 1960-1970-talet har en bra layout och ett fint ljusinsläpp.

  2. Jag tycker din lägenhet liknar mycket min, fast jag har stort fönster i köket och litet i sovrummet.
    Ljusa väggar, ja det blir fint!
    Jag tror att mina hyreshus härstammar från Rörstrandstiden, de anställda skulle bo bra, och området kallas här Drömstan.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.