Bond övervakar allt

Genast då du stiger in i min hall möter du hans blick från väggen bakom min soffa.
Genast då du stiger in i min hall möter du hans blick från väggen bakom min soffa.

Äntligen fick jag upp Daniel Craig på väggen. För övrigt den enda tavlan jag kommer att ha i salen. I köket tror jag att en tavla med Lovisamotiv kommer upp, i sovrummet kanske min äkta Nelimarkka och i arbetsrummet en annan liten Bondtavla.

Den som känner mig vet att jag inte har särskilt mycket tålamod. Speciellt inte då det gäller att skruva ihop möbler från Ikea. Så i dag fick jag hjälp med en kökspall och en klädhängare i svart metall, en sådan där stående tamburmajor.

Mina nerver håller inte för att skruva ihop så här många delar...
Mina nerver håller inte för att skruva ihop så här många delar…

… därför är det bra att det finns händiga väninnor – tack Merja!

Inte precis som jag ville ha det men nästan.
Inte precis som jag ville ha det men nästan.

Hittade ingen svart sängkappa och inga svarta lakan. Sängkappan blev grå, borde stryka den men det får bli till en annan dag 🙂 … och lakanet är också grått fastän det ser vitt ut. Har påslakan i grått och vitt så den här kombinationen får duga tills jag får rätt färgkombo.

Man kan inte få allt så som man vill ha det på en gång.
Och om Adrian börjar gnälla säger jag att det är okay att byta om han beställer, betalar och bäddar själv 😉

 

20 reaktioner på ”Bond övervakar allt

 1. God valvakakväll! Om den nu är så rolig 😉
  Läser om din äkta Nelimarkka tavla och blev nyfiken. Googlade och såg att det var en finsk landskapsmålare från Wasa. Är det dyrbar konst?
  Med tiden kan du skruva ihop också. Jag har skruvat ihop en skohylla från Jysk och en rullande badrumshyllgrej från IKEA. Visserligen muttrande, men, envetas man, så… Alltså, jag är inte händig, men envis!
  Och ändå har jag ingen Adrian, men jag har ägt en husvagn Adria, så där var väl min Adrian 😉
  Kram ❤

  1. Klart man klarar allt man måste om man bara vill men jag låter gärna den som älskar att skruva göra jobbet, för mitt tålamod är… ja, i det här fallet ganska obefintligt, medan de i andra fall kan vara väldigt bra.
   Riitta Nelimarkka är inte från Wasa och inte landskapsmålare heller 🙂 … så det var lite kul att Google gav det resultatet.
   Jag tror jag har visat en bild på konstverket då jag köpte det 17 maj. Men jag kan ju alltid visa det på nytt – en färggrann tjej med flätor.
   Adria är också ett bra namn ❤

  1. En av de bästa av de tre Craig gjort som Bond, ja – men nog var de två andra bra också. Så jag kan inte välja vilken jag tycker bäst om – bara konstatera att Craig är snygg… 🙂

 2. Tror att Adrian skulle tycka det var snyggt- han är nog för slö för att fixa bättre själv! 😉
  Och jag tyckte det var väldigt snoffsigt och fint!
  kram

   1. ojdå…;-)
    kanske bäst att be om ursäkt!
    Får kanske bjuda över honom till Stockholm och ta med honom på en fin middag! 🙂

 3. Heheiiii, har helt missat ditt besök hos mig. Mitt bloggande har legat nere ett tag. Nu sent omsider återgäldar jag besöket och ska kika runt hos dig..

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.