Förföljd?

Bäst att smita innan dom hittar mig...
Bäst att smita innan dom hittar mig…

Varför hajar man ofta till då man ser en polisbil?
För att jag är journalist och nyfiken på vad som händer kring den där bilen?
För att jag har en aldrig sinande fantasi och ser mördare i alla vrår?
För att man inte har rent mjöl i påsen? Nu råkade jag ha det, körde inte i fyllan, hade inte stulen bil, hade däck som uppfyllde lagens krav osv.

7 reaktioner på ”Förföljd?

      1. Jag minns en gång när det knackades på min dörr mitt i natten. Typ 11. Och jag öppnade inte dörren då jag inte väntade besök alls. När sen började bankas på så gick jag till dörren och frågade ….vem är det….svaret….Polisen. Jag blev helt kall i kroppen och undrade inom mig …gud vad har jag gjort? Har jag gjort nåt?
        Hemskt känsla.

  1. Håller helt med dig. Varje gång jag ser en polisbil i bakspegeln sänker jag hastigheten och känner omedelbart dåligt samvete utan minsta anledning. Konstigt eller hur…

  2. JAg tycker det är sunt att reagera när man ser en polis. Sträcka upp sig lite och kolla säkert att man har rent mjöl i påsen. Däremot tycker jag det är beklämmande att dagens ungdom inte har någon respekt för polisen…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.