Nya lakan

Kasserade många gamla lakan då jag flyttade. Blev med ett par och köpte ett par nya. Nu tycker jag de jag hade med mig från före detta hemmet börjar kännas slitna. Dags att köpa nya!

Varför ligger lakanen på golvet? Jo, för att de snart ska i tvätten, har hört att man bör tvätta ny lakan innan man använder dem på grund av något medel det är stärkta med?
Varför ligger lakanen på golvet? Jo, för att de snart ska i tvätten, har hört att man bör tvätta ny lakan innan man använder dem på grund av något medel det är stärkta med?

Klockan i bakgrunden ska jag ge som vinst till ett lotteri som arrangeras i slutet av juli då faddrarna till barnen på Corazon Grande träffas i Lovisa.

Och samma dag som jag kom hem med de nya lakanen visade det sig att Inge-Maj hade med sig ett par från Sverige som blivit överlopps. Så gott som nya. De är svarta med vitt mönster, passar min färgskala perfekt. Tack!

10 reaktioner på ”Nya lakan

  1. Åååh, vad gjorde du med de gamla lakanen? Du slängde väl dem inte på riktigt? Ge dem åt din syrra så river hon remsor av dem och stickar eller virkar en skön och mjuk matta.

    1. Nej, jag har inte slängt dem än men undrar alltid vem man täcks fråga – vill ni ha dem? 🙂 Så du får dem nog också – men det är påslakan i grått och vitt.

  2. Det var fräcka lakan – gillas skarpt!
    Å du – alltså jag tvättar allt jag köper i textil först innan jag använder det. Lakan, handdukar och speciellt kläder. Känns mer hygieniskt så tycker jag.

    1. Det känns konstigt att tvätta sådant som är nytt, men de här lakanen var nog lite ”stela” och doftade av något medel så det är säkert bäst att tvätta dem direkt 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.