Var är du min vän?

I morse hade Radio Vega tekniska problem och spelade under minst en halv timme musik. Bland annat Lisa Nilssons ”Var är du min vän”.
För ett drygt år sedan var det väldigt svårt för mig att lyssna på kärlekslåtar eller sånger med vackra ord.

I dag går det riktigt bra att lyssna och samtidigt njuta av texter som jag tycker kunde komma direkt från mitt hjärta.
För att undvika missförstånd handlar mina tankar och drömmar inte om det som en gång var, de handlar inte om en människa jag mist. De handlar om… 🙂

19 reaktioner på ”Var är du min vän?

 1. Ett inlägg jag blev glad av 😉
  Hoppas du hittar din vän ❤ för hur det än är, människan är inte gjord för att leva helt ensam (talar för mig själv).
  Kram ❤

  1. Jag tänker ganska lika som du. Jag känner att jag inte heller är gjord för att vara ensam.
   Däremot klarar jag mig bra ensam, tycker om stunder då jag får vara för mig själv, eller i alla fall att ingen har synpunkter på vad jag gör, typ ”bloggar du nu igen”. Jag vill inte att någon ger mig dåligt samvete för att jag är den jag är 🙂
   Kram ❤

  1. Tack – oj, så gråter ibland just för att jag vill vara den jag är och bli älskad som den jag är…
   Tids nog träffar jag nån som ser det fina i mig… argh, gäller bara att ha tålamod och det är inte min bästa sida.
   Kram Mickan!

 2. Lisa Nilsson har väl aldrig varit någon favorit, men jag såg henne på Stadsteatern i Stockholm i pjäsen ”Next to normal”, där hon var sensationellt bra som bipolär mamma i en dysfunktionell familj. Hon har absolut skådespelartalang.

 3. kram på dig!
  Här kommer världens energikram!
  Gör något roligt idag!
  Minst en kul grej om dagen!
  Min ”dagens kul” blir att noppa mina underbara pelargoner på balkongen! 😉
  kram

  1. Ja, så här försöker jag tänka. Det finns så mycket positivt att ta vara på – försöker vara snäll och omtänksam mot alla och särskilt mot dem som värnar om mig, som känner mig, som vet vem jag innerst inne är.
   KRAM!

 4. Lisa Nilssons musik och texter är så vackert… Så kul du hittade till min sida igen 🙂 Tack för kommentaren! Förstår att du hade svårt att lyssna på kärlekslåtar för året sedan. Och så trevligt att livet rullar vidare 🙂 En fortsatt trevlig sommar!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.