Äntligen är han här

… men jag har inte tid med honom i kväll, tyvärr. Det blir rätt sent på jobbet i grannstaden.
På lördag har jag två fester inbokade, så då hinner jag inte heller träffa Daniel. Men han säger att han förstår, och att han tycker det är kul att jag också har andra att umgås med. Även han är ju väldigt upptagen de närmaste veckorna.

Så vi har träff på söndag.

Daniel Craig stars as James Bond in Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures/EON Productions’ action adventure SPECTRE.
Daniel Craig stars as James Bond in Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures/EON Productions’ action adventure SPECTRE.

28 reaktioner på ”Äntligen är han här

   1. Intressant för att jag aldrig vurmat för nån. Inte heller som ung. Jag förstår inte alls det.
    Jag hade en kund som vurmade för Sylvester Stallone och berättade att hon hade en gigantisk affisch i sovrummet vid sängen. Men jag sa till henne att hon kanske borde tänka på sin make som kanske inte alls mådde bra under bildens tyngd.
    Och hon gjorde det. Insåg det orymliga i det. 🙂

 1. Den Bondfilmen har fått både 3 och 4 plus. Den går på vårt Folkets Hus i kväll men vi skall iväg till mamma tidigt i morgon bitti så jag vet inte om vi orkar. Den är 2,5 timme lång. Vad kul du skrev ditt inlägg 😉

  Då har du många roliga saker på gång i helgen

  Ha det toppen och njut
  kram

 2. Jag träffade honom idag : )) Visst har han karisma. Tänkte på dej när jag satt där. Du får en trevlig söndagskväll med 007!

 3. Vilket tur att vi har så olika smak, för tänk om alla skulle slåss om samma kille … haha … För mig är Daniel inget. Ett stenansikte utan utstrålning alls.
  Tacka vet jag Mel Gibson … 😉

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.