Han är rolig, Snobben

… och Karl och alla hans vänner likaså.
Såg den nya filmen på bio med min syster i dag.
Där var också små barn i publiken och kanske de fick ut något av allt det animerade, farten, ljudeffekterna? Men på något sätt kändes den ändå mer som en vuxenfilm. Med sensmoral.

Hur som helst, jag skrattade högt många gånger. Mest åt Snobben men också åt mycket dråpligt som hände Karl och hans vänner. Sedan blev det rörande på slutet och då fick man allt torka en tår ur ögonvrån.

Valde att se den film där Snobben och hans vänner talade svenska fastän reklamen här är finsk.
Valde att se den film där Snobben och hans vänner talade svenska fastän reklamen här är finsk.

Jag brukar inte ge nyårslöften, eller också ger jag något sådant som jag vet att jag absolut kan hålla, typ ”jag ska inte börja röka” 🙂

Men så kom jag på två löften jag kan avge, och det jag sätter på plats ett tror jag att jag har lättare att hålla än det andra. Och det här med löfte nummer två handlar mest om att jag troligen GLÖMMER hela grejen…

1) Fortsätta blogga flitigt! Gärna visa ännu mer bilder från min hemstad.
2) Gå på bio minst en gång i månaden hela år 2016. Förutom då det är sommarstängt förstås.

14 reaktioner på ”Han är rolig, Snobben

  1. Snobben är ju kult och himla rolig!

    Dina nyårslöften borde du kunna infria. Blogga gör du ju iaf med minst ett inlägg per dag. Biobesökslöftet har du ju nu dokumenterat i bloggen. Bara slå upp sidan och minnas;-)

  2. Japp, tiden går fort som du skrev här i kommentaren till kommentaren och snön har kommit också 😱😭🌨🌨🌨☃☃❄️❄️🎿
    Inte kul. 😟 nåväl…jag glömde bort vad jag ville egentligen skriva.

  3. Ju nu kom jag på det. Jag har aldrig har gett nån nyårslöfte, men för första gången har jag gjort upp ett plan för kommande året. 😊

    1. Att göra upp en plan är bra, det är ju inte ett nyårslöfte som ställer krav på dig – och jag har brukat säga det där med att ”jag ska inte börja röka” för att jag vet att jag kan hålla det 🙂 Däremot allt med motion och hälsosam kost osv… heh, det blir inget med såna löften 🙂

  4. Haha, jag brukar också alltid säga att jag inte ska börja röka för det är så lätt att hålla. 😉 Ser framemot att följa dig under 2016 och kul med att gå på bio. Två bra löften, funderar fortfarande på mina. 😉

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.