Mera gatukonst från Borgå

… och måste ju passa på att publicera den här bilden innan julen definitivt är förbi för 2015-2016.

Vad håller tomten på med egentligen? :-)
Vad håller tomten på med egentligen? Han ser allt lite skum ut 🙂

Även den här gatukonstbilden hittade jag i Borgå, vid Konstfabriken tycks det finnas allt möjligt intressant.
Skapar ingen serie av de här gatukonstbilderna på min blogg men kan länka till det jag publicerat senast. Via det inlägget hittar ni också Fru Månssons blogg, även hon publicerar då och då bilder av gatukonst.

Och gatukonst, ja… ju mer jag funderar på ordet så tror jag att sådan finns lite här och där, gäller bara som vanligt att ha ögonen öppna.
Och det ska jag försöka ha då jag besöker Sverige den här veckan. När du läser det här är jag nämligen bortrest. Kommentera gärna men räkna med att din kommentar syns först måndagen den 11 januari då jag åter kommer hem och godkänner/svarar på var och en av dem.

(och till den som tänker att det är dumt att säga att jag inte är hemma just nu säger jag bara att mitt hem inte är oövervakat … )

16 reaktioner på ”Mera gatukonst från Borgå

 1. Häftig tomte och vilken sprayburk som kan spraya julhälsningar. 😉 Hoppas så att du har det bra i Sverige och tack för att du refererar till min blogg. Från början när jag började skriva bloggen var det mest för min egen skull men nu är det både för egen skull och för andra, för såklart blir jag glad när någon läser och kommenterar och jag lär känna andra personer. Rolig mening den sista men säkert välbehövlig i dessa tider. Kram

  1. Jag har ju Bond (Craig) som övervakar, men grannen visste också att jag skulle vara borta – så att hon kunde reagera om någon bar ut grejer och påstod sig vara ett gäng flyttkillar 🙂
   Hade det väldigt trevligt i Sverige, tack!
   Kul om du fått nya läsare via min blogg – om man vill vara privat så bloggar man kanske inte så öppet som vi gör, därför antar jag det är ok att du finns i min bloggroll och att jag ibland länkar till dig.
   Kram!

   1. Helt ok att du länkar till mig och jag hoppas att det ok att jag gör vice versa. Såg att du gjort något inlägg om Sverigebesöket men har inte hunnit kolla in det än. Ligger back en sisådär tre dagar med att svara på kommentarer och kolla in de bloggar jag brukar. Ska försöka svara på alla kommentarer nu i alla fall så får jag väl läsa mina missade inlägg imorgon. Kramar till dig! 🙂

   2. Stressa inte med att läsa och svara. Jag hinner läsa bloggar nästan endast på veckosluten, lite då och då däremellan.
    Men hittills har jag lyckats svara på alla kommentarer, vill göra det – för mina fina läsares skull – kram ❤

   3. Tack för ditt råd, har haft en otroligt hektisk arbetsvecka men samtidigt har den varit väldigt rolig så det gör inte så mycket. Jag vill också svara på alla kommentarer jag får. Nu är det mest från dig och Susan men det känns roligt att hittat två så fina bloggvänner som ni två. Kram

   4. Visst kräver det tid att vara aktiv på bloggen, men så länge jag tycker det är roligt håller jag på.
    Och som du säger, man hittar så många fina människor i bloggosfären.
    Man kan ju svara ganska kort, det räcker, många gör så och de flesta förstår att tiden inte räcker till för romaner 🙂
    Kram!

 2. hahaha!
  Carita, du är ju bara sååååå UNDERBAR!!!!!
  ( jag tänker på din sista kommentar om oövervakat hem!!! )
  kram och hoppas din resa hit till Svedala är underbar och att du lydde mina råd och packade ner långkallingarna! 😉
  kram

  1. Hade extra byxor med mig men de behövdes inte, det hade varit -25 i Finland så du vet, vi är härdade vi som bor nära Sibirien.
   När vi kom till S:holm var det bara -5 (minus fem!) … 😀
   Jepp, ingen kommer in utan lov då Craig är här.
   Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.