Vårkänslorna…

… börjar långsamt men säkert infinna sig. Dagarna ljusnar minut för minut.
I morgon skriver vi redan februari!

Jag tycker det är kul att hålla mitt hem i ordning och nu börjar det åter finnas fina vårblommor och fräscha grönväxter i affärerna.

Mitt projekt med sortering av dagböcker började i går och gick att slutföra på mindre än en kvart i dag. När allt var klart sa jag ”bravo” åt mig själv och gjorde tummen upp.

I går bestämde jag mig också för diverse andra städ- och måste-göra-i-vardagen-projekt. I dag var det bara att hugga i.

Jag övervägde att räkna upp allt jag fått till stånd på Facebook. Men jag är ju inte direkt en supporter av klämkäcka inlägg där… ni vet allt det där med hur mycket någon tränat, vilken diet som är på gång, hur man fejat och städat och renoverat…
Så jag nöjer mig med att vara mycket nöjd med mig själv i all tysthet 🙂

Vill snart köpa fler grönväxter.
Den annalkande våren väcker lust att köpa fler växter.

 

19 reaktioner på ”Vårkänslorna…

  1. Vi får inte vara för stränga mot oss själva där heller. Du kan vara nöjd varje gång du får något gjort, eller slängt.
   Jag tar numera heller inga stora projekt på mig, gör allt bit för bit, och lyssnar på musik under tiden, tar någon gång ett glas vin också.
   Allt har och tar sin tid.
   Kram!

   1. Ja, allt har sin tid, det är sant, men min tid är alldeles för utdragen för att ens kunna kallas för nyttigt. Värst att jag vet om det.
    Men tack för tröstande ord.
    Kram!

 1. Duktiga dig … själv lämnade jag en obäddad säng och en stor tvättad klädhög som jag inte orkade hänga upp innan jag drog. Får bli när jag kommer hem på torsdag eller nå’t. 😳

  1. Ja, men man måste också få lämna saker utan att ha dåligt samvete. Jag bor ensam och har bara mig själv att tänka på, annat var det då vi var fler under samma tak 🙂
   Söndagskram!

 2. Visst har dagarna blivit längre. Det känner man verkligen av. Vi går åt rätt håll med andra ord. Facebook är ju absolut inte min grej och du skrev precis några av anledningarna varför jag ogillar FB intensivt.

  1. Kan hålla med dig om att få av oss alla som är på FB är öppna och ärliga där. Men jag försöker vara det. Och kontakten jag har med många som bor utomlands är väldigt värdefull. Plus att man får lite nyhetstips via FB också, osv.

 3. Det är en skön känsla att våren nu nalkas och trots att de flesta blommor dör rätt snabbt i källaren så införskaffar jag nya. Min känsla inför fb är minst sagt kluvna men det är trots allt ett suveränt sätt att hålla kontakt med ens vänner.

  1. Hemma pysslar jag på och jag trivs, skulle vara tråkigt att tvingas flytta – men den dagen kan ju komma eftersom bostaden inte är min, och vem vet om jag ens alltid har råd att bo kvar.
   Men – en dag i sänder 🙂

  1. Vad bra av dig! Vi ska glädjas över alla framgångar vi har, både stora och små.
   Det där med att administrera bloggen och förstå sig på allt som hör till, t.ex. widgetar, är ju inte alltid lätt men skam den som ger sig 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.