Oh my!… höll på att glömma…

… att det är Adrians namnsdag i dag!

Grattis älskade du!

Han må vara hur fiktiv som helst för andra men i mitt liv finns han hela tiden. Även under de svåra tider jag haft – en period i mitt liv då jag inte har haft krafter nog att producera nya böcker om honom.

Jag pratar med honom ändå, så gott som varje dag. Och jag tror att det är han som ger mig en del av de krafter jag tycks ha, trots allt som hänt.

19 reaktioner på ”Oh my!… höll på att glömma…

   1. Jaha … Jag läser ju aldrig böcker, eller väldigt sällan, som en vart femte år 😳. Vet inte så många författare heller, förutom mitt ex. där blev jag tvungen till att läsa ett par böcker och vissa avsnitt. Lisa Marklund fick jag en bok på köpet när jag köpte en tidning, kom1/3 del av den boken, har inte vågat säga till henne de få gånger vi ätit lunch tillsammans, jag låtsas inte veta vem hon är …. inte nämnt ett ord om att jag arbetat tillsammans med hennes dotter Annika heller, inom reklamfilm då … och hur sömnig jag blev när jag läste. 😂 Men hon är trevlig och känns stabil, lugn

   2. Så du känner Liza och lunchar med henne? Kul! Och att hennes dotter heter Annika visste jag inte.
    Eller missförstod jag allt?
    Jag håller på med Lizas bok ”Järnblod” nu – läser den väldigt långsamt eftersom jag vet att den innebär ett avslut för Annika Bengtzon… och jag antar att det blir en massa våldsamheter såsom i LM:s senaste böcker.

   3. Kan inte säga att jag känner Liza, bara lunchat med henne. Men min särbo känner väl henne en del, så där igenom. Dotter känner han dock inte. Henne träffade jag och arbetade med när jag jobbade inom reklamfilm/film och så där. Himla trevlig och rolig tjej, hon var modell förr … och snygg som attan, väldigt speciellt utseende och personlighet som få har … för att vara modeller. Så Annika var poppis i Japan eller Kina, minns inte riktigt vilket det var, som modemodell där … trevlig och go familj de där. 🙂

   4. Vad intressant! Ja, klart man får se mycket och även träffa en del kända personer då man håller på med reklam, film och tv.
    Lite samma då man är journalist förstås 🙂 När jag tänker efter har jag träffat en hel del sådana, men då det är jobb så tänker man inte så mycket på det.
    Med somliga får man mer personlig kontakt än med andra.

   5. Gaahhh … skriva på buss är kanske ingen hit. Vad heter din bok? Och finns den att köpa i Sverige … blir lite nyfiken nu. 😊

 1. Nämen, åh- då har jag missat käre Adrians namnsdag..:-(
  Det måste jag skriva upp i min kalender så man inte missar detta nästa år!
  Hälsa så gott till honom ifrån mig och Lennart!
  kram

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.