6 reaktioner på ”Nu är sommaren här

 1. Ja usch;-) Har aldrig tittat på Allsång från Skansen – inte min grej liksom, men jag håller med dig – sommaren är här: serien Morden i Midsomer har startat;-)

 2. Hos mig spelar det ingen roll att programmet heter Sommar på Skansen, när det är -0,4 grader ute 04:44 på morgonen i Kårböle. Jag får inga sommar känslor ändå. Möjligen höstkänslor efter gårdagens blåst.
  Svante

   1. På min första promenad omkring 07:00, gick jag förbi ett hus där de har ett ungdomsläger med c:a 20 barn. De satt ute och åt frukost i badkläder, ute temp. +7 grader i skuggan. När jag tog min andra promenad var samma gäng ungar i Kårån, och badade, i vatten där jag inte ens skulle förkyla en tå.
    Svante

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.