En underbar dag!

Sol, vin(d) och vatten 🙂 Foto: Anna Malin

Tack Universum och Gubben Gud och alla mina vänner för den här underbara dagen. Lördagen den 5 maj är en dag vi ska minnas.

För det kan ju hända att midsommaren är kallare än julen, sa någon. Midsommaren i fjol bjöd på sisådär +6 grader, medan julen 2017 var hela +9 grader varm… 😀

Åååh, så vi njöt av sol, värme, doft från salt hav och SUPERGOD mat!

Mozzarellasallad.
Kyckling, lökringar, pommes frites.

38 reaktioner på ”En underbar dag!

 1. Härligt att tillbringa en solig, fin dag med goda vänner, käk och vin.
  Såg väldigt fint och fräscht ut det där. Åh vad jag önskar att jag också kunde vara en som alla andra som äter allt möjligt. Knasiga jag tycker istället inte om någonting alls, nästan. Gläder mig att du och de allra flesta andra inte är lika kräsna som jag.

 2. Kårböle igår +21,2 grader svag vind, och molnfritt, blir säkert årets varmaste dag. Jag hann nästan kratta klart på tomten innan skavsåren på händerna satte stopp. Lite snö finns också kvar här och där.
  Svante

   1. Jag tillhör den där människotypen, som inte tål solstrålar direkt mot skinnet. Jag blir illröd i några dagar, sedan flagnar allt av, och jag är lika blek, som tidigare. Idag blåser det och är +16,2 grader, fast solen lyser.
    Svante

   2. Det är alltid skönt att nå upp till ställda mål, den här vintern har temperaturen satt stopp för utevaro, många gånger.
    Svante

 3. Va det ser gott ut 😋 Jag skall nog dit och pröva på deras stora biff portioner alla talar om 😃 Hamburgaren där måste jag också pröva på😊 Om jag tillåter mig att gå ut och äta 2 gånger denna sommar 😀

   1. Den ser också god ut! Fast det finns nog mycket som ser gott ut men smakar illa 😀

 4. Nu är det underbart väder. Maten ser ut att smaka gott. Har grillat idag också tycker det är så gott och det gäller att passa på nä vi har sommar värme. +24 grader i skuggan så det blir altanen hela kvällen.
  Ha en bra tisdag.

   1. Jag vet- man vänjer sig vid att göra emojis! Blir också tokig när jag jobbar vid min stationära- men nu paddan!😃😍😇🤩👻👩🏻‍🌾👙🐶🦐🕷🐿☘️🌸❄️☃️🍹🍣🥣🍯🥧🥅🎲🚞🚈🏔🏖⛽️🗻🌃🖨💰🔫📷🗑☎️📻⛓🔮💣🌡🛎🛡🛁📋📃📂📊🔐🖌🖋💞♉️🕎💔♋️❤️🈂️🛃🈯️🔡🔜🕖🔳

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.