25 reaktioner på ”Vitlöksbröd i all enkelhet

   1. Att leva hälsosamt är en sak, att förfasa sig över andras levene nåt heeeelt annat.
    Själv hade jag vänt i dörren om jag kommit till dig på bak dagen, gillar avgjort inte vitlöksbröd! Lite vitlök i maten kan funka men helst inte, föredrar andra kryddor 🙂

 1. Det här brödet har jag inte testat, men jag älskar vitlök, och vi gör ofta bruschetta med just vitlök och krossade eller färska tomater. Mums!

 2. Första gången att vi inte delar ”smaken”. Jag står inte ut med vitlök, ha…ha..ha… Om jag ändå får äta mat ute som innehåller vitlök står jag inte ut med mig själv. Lukten hänger som en klocka under min näsa när jag andas.
  Men det är bra om du frossade loss och har det trevligt, mysigt och bra. Kram!

 3. Älskar mat med vitlök i, men det får inte vara för mycket av det goda! Jag tror nog att bröd är helt OK att äta, precis som med allt annat. Med måtta. Och jag tror att DÄR ligger boven. Inte så mycket av VAD vi äter, utan HUR MYCKET vi äter…. 🤔 Visste du förresten att det påstås att om man äter en banan efter att man ätit vitlök, så försvinner den dåliga andedräkten…? vet inte riktigt om detta fungerar, men bananer är ju goda, så det går ju alltid att testa! 😀

  1. Har inte hört det där om bananen 🙂
   Men nog det där med att äta och dricka med måtta.
   Jag tror inte heller på allt sådant där om att bröd inte är hälsosamt, eller att pasta, ris och potatis inte är det, osv.
   Måtta med allt, som sagt.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.