Vacker vägg, del 110

Just nu regnar det ute. Temperaturen ligger på noll.
Men de närmaste dagarna ska vi ha mellan minus två och minus sju grader, så jag har hopp om att snön ligger kvar över nyår. Halt blir det förstås just tack vare att vi är uppe på plus en grad då och då.

I morse sov jag länge. Sedan tog jag itu med en massa sådant som blivit ogjort under den senaste månaden då jag nästan dubbeljobbat. Lite tidningsjobb har jag också i dag gjort på sidan om, men inget som stressat mig. Bäst är ju att göra undan lite då och då, ha kontakt med frilansare och sånt, då vi fått några ivriga nya sådana.
Genom att göra lite då och då, och att ha privilegiet att jobba hemifrån, hopar sig inte saker och ting.

Den här vackra väggen finns i en av gångarna i servicehuset Gråberg, ”Det goda livets hus”. Där finns fyra avdelningar som fått namn efter årstiderna. Här är vi, såsom ni ser, i gången ”Vinter”. Bilden togs då jag var där med luciaföljet förra veckan.

15 reaktioner på ”Vacker vägg, del 110

 1. Jag får inte upp nån vägg när jag läser inlägget. Felet ligger nog i min läsare. Jag tror dig på ditt ord att väggen är vacker för det brukar dina väggbilder vara.

  1. Oj då, det var ju märkligt… ibland vägrar Facebook också visa mina bilder då jag länkar till inläggen där.
   Kanske någon ny, modern inställning som olika webbutvecklare tycker att vi behöver…

 2. Tyvärr regnar det inte hos oss, men temperaturen ligger också runt noll. Is och lite snö är kvar. Det är extremt halkigt ute, så Icebugsen var ett måste.
  Att jobba undan gjorde jag också. Hatade när jobben hopade sig och jag fick göra prioriteringslistor. Är nämligen ingen ”listmänniska”.
  Väggen är väldigt vacker… att titta på;-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.