Glad måndag! 04-02-2019

Jag var utan telefon tre timmar i dag då den gamla behövdes parallellt för att den nya skulle kunna köras upp, få samma appar etc. Jag bad killarna i affären där jag köpte telefonen sköta jobbet, mot betalning förstås. Det är så mycket man måste tänka på och vara insatt i med de nya smarttelefonerna.

Bilden kanske inte säger så mycket, men telefonen är lite större än den jag hade tidigare och kamerafunktionerna har fått beröm.

Började med att ställa in språk för textmeddelanden, Whatsapp osv. Valde ringsignaler för de två olika nummer jag har här. En ska bli arbetsnummer, den andra privat.

Det kändes märkligt att inte ha en telefon fastän det bara handlade om tre timmar. Flera gånger kom jag på mig själv då jag tänkte ”nu ska jag sända ett sms eller WA-meddelande till den och den” – men det gick ju inte 😀 Messenger och mejl via datorn var mina kontaktytor till jobbet, och det gick bra det också. Eftersom vi alla jobbar hemifrån, vi har ingen redaktion, så är kommunikationskanalerna jag nämnde viktiga.

Första bilden tagen med nya telefonen, i all hast utan att kolla inställningar, då jag var på väg ut från köpcentret.

14 reaktioner på ”Glad måndag! 04-02-2019

  1. Glad måndag till dig och grattis till nya telefonen, även om den inte är gratis, så är det roligt och ofta nödvändigt!
    Jag tog också en glad måndag så jag kunde glädja dig, hihi 😀

  2. Så fin den är! Å precis som du brukar även jag lämna över ”det tekniska” till dom som kan. Sådant är överkurs för mig. Hoppas du och din nya kompis kommer bra överens!

    1. Något avlyssnad känner jag mig… Om de mysko ljuden fortsätter störa mina samtal går jag fort tillbaka till affären…
      Men telefonen verkar bra! Och jo, det tekniska skulle jag klara av, men jag vill inte slösa min tid på sådant ”pillande” 🙂

  3. Härligt! Då är allt som det ska igen. Jag har inga problem att lägga ifrån mig mobilen i tre timmar men jag har inte jobbet där inne heller. Då ser vi säkert fler mobilfoton senare. Alltid kul att testa något nytt. Ha en glad måndag kväll, kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.