12 reaktioner på ”Bit för bit, dag för dag

  1. Precis! Så tänker jag också. Kan p.g.a. min nervskada i halsryggen kan jag inte handarbeta längre men…. jag fortsätter sticka strumpor till mig. Varje dag 2 varv, 4 ggr per dag. Blir 8 varv varje dag och ändå. Efter 6 veckor har jag stickat ett par sockor 😀
    Ingen har bråttom. Det blir bra. Sakta men säkert 😀 Kram!

  2. Jag var ute och åkte bil i kväll, och kom nyss hem. Jag var till jourmottagningen i Ljusdal, och fixade Hemorrojdmedicin, som jag glömt att fixa. I trafiken finns det massor med förare som har jättebråttom att hamna i diket. Det var jättehalt, och flera stod i dikena efter vägen. Första sportlovsveckan bör inte ha dåligt väglag, och föräldrar, som har bråttom.
    Svante

  3. Vilket tålamod du har Carita.. Vart full i skratt häromkvällen det var en film eller serie så satt en kvinna och lade pussel när biten inte passade så klippte hon bort en bit med en sax sen sa hon såja nu passar den 😂 kanske så jag skulle göra vem vet.. Ska bli roligt att se det klart. 👍👍👍

  4. Pusslet är ju någon slags ”terapi” eller rättare sagt av koppling för dig. Så ju längre det tar att sätta ihop pusslet ju bättre borde det ju vara;-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.