En tv-serie jag älskar är…

… Mandelmanns, men den går inte året om.
Andra serier jag gillar är allt där Ernst Kirchsteiger är med och  finlandssvenska Strömsö. Skavlan är också mycket bra.

Egentligen räknas de här kanske inte till tv-serier? Men jag följer inte med sådana som Bron eller grymma The Handmaid´s tail. Däremot är väl Morden i Sandhamn en tv-serie? Och den är ok 🙂

Gustav Mandelmann.

Men allt behöver inte var mys och pys. Jag gillar även Efterlyst, Brottsjournalen, Veckans brott.

Det här är en del av ”31 frågor och påståenden i mars” som bloggaren Madeleine kört i gång.

16 reaktioner på ”En tv-serie jag älskar är…

 1. Jag ser ibland på Mandelmanns. Men ärligt talat så tycker jag Gustav är bara sååå fjompig och tramsig så att det kan bli jobbigt. Vet också andra som gillar programmet men avstår att se det pga Gustav.
  Har du testat Fröken Fridman”? Om inte – se den! Tror du skulle gilla den.
  Kram

  1. Jo, jag såg Fröken Fridman, den var helt okay, men jag är inte så förtjust i sånt där ”gammalt” 😀
   Blir bara arg då dom måste kämpa så hårt och en massa elaka och dumma män kommer i vägen.
   Kram!

   1. Det skildrar ju hur det var. Tycker det är spännande med dokumentärt, som ger insikt till hur det var – och som eldar på argumentation för t ex jämställdhet, fortsätta strida för demokratin. Sånt är annars ingen garanti vi kommer ha kvar. Nu blev det en lång utläggning. Var inte meningen. Meningen var istället att förklara varför jag gillar att se sådant verklighetsbaserat.
    Kram😀🤗

 2. Gillar inte ens TV, och slängde ut min för mer än 7 år sedan. Somnade alltid i soffan, och vaknade av oljud, när alla program var slut. Att sova i soffan var inte hälsan, för en skadad rygg.
  Svante

 3. Gillar också en del av dessa serier. Det var ett tag sedan morden i sandhamn visades. Har läst samtliga böcker.
  Kramar

 4. Tack och lov att vi alla är olika och att det finns nåt för alla på de olika tv-kanalerna. Serierna jag tittar på skulle du aldrig följa, å jag skulle aldrig titta på dina favoriter. Undantag Morden i Sandhamn, som jag tittat på enstaka gånger då jag läst alla böcker.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.