Femton grader kallare…

Minusgrader om nätterna hotas det med. Jag kollade inte hur kallt det var i natt men nu cirka halv två har vi +8 grader och i morgon ska det vara +3 så vi verkar gå mot en ny istid 😀

Skam den som ger sig ändå! På balkongen kan man sitta bara man klär sig varmt och har duntäcket över sig. Köpte nejlikor i kruka i dag och de torde klara sig då balkongen är inglasad.

I dag handlade mitt jobb om ostar och vin, inte så illa för en som gillar både och. Men det blev inga smakprover vare sig av det ena eller det andra så här mitt på dan.

20 reaktioner på ”Femton grader kallare…

  1. Nej, fenomenet kunde döpas om, för extrem torka finns, långa heta perioder, men också överraskande kyla som den här – eller också är den numera normal…

   1. Jag gissar att det står, och väger mellan Global Uppvärmning, och Istid. Skillnaden mellan de som hävdar Global Uppvärmning, och de som hävdar att vi står inför en ny istid är ekonomin.
    Svante

 1. Ja vädret är inte som vanligt. Det var +4 på morgon promenaden och inte mycket varmare nu. Ostarna ser mumsiga ut och så lite vin till. Nejlikan skall säkert klara sej på din balkong. Det blir förhoppningsvis inte så kallt.
  Har suttit med SPF:s hemsida en stund men p.g.a bristande intresse från styrelsen har jag tröttnat.
  Nu blir det kaffe och hembakad blåbärs muffins som grannen kom med.
  Ha en bra dag
  Kram vännen

 2. Jag gick till soprummet och hade tänkt fortsätta därifrån ut på en promenad, men jag fegade och gick in igen. Det var isande kalla vindar och utan vinterjacka, mössa och handskar kan man inte vara ute i dag.
  Lite ost skulle du väl ha kunna få smaka på i alla fall…..
  Kram, Ingrid

  1. Jag hade nog väntat mig smakprov, men kanske man inte gör så numera – det blir liksom mutor till journalisten 😀
   Kram och vi väntar på varmare väder!

 3. Den nya, normala våren är här. Kallt hos oss med, om än ngt varmare än vad ni har det. Men skam den som ger sig! På med kläderna och ut på balkongen skall vi! 😃

 4. Och här hos oss är det snöblandat regn idag och 4 plusgrader. I förrgår sken solen från en klarblå himmel, 20 grader varmt och folk gick i shorts och t-shirt. Lite ost och vin skulle inte sitta i vägen. 🙂

 5. Jag skippar gärna vinet men gärna mycket ost. Det gillar jag.
  Jag kan inte klaga på vädret, det regnar och det behövs. Jag älskar det. Dessvärre är jag total förkyld. Och blir sämre med varje timme som går. Bläää. MEN det är inte allergi. Jippi!!! För det hade varit verkligen jobbigt.
  Kram!

 6. Japp, här har också vintern återvänt och jag har plockat fram vinterkläderna igen idag. Nytvättade var de också, då jag var aningen för optimistisk och hängde undan dom i helgen.
  Ett jobb med ost och vin – inte illa, förutsatt att jobbet innebär provsmakning;-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.