Många möten, långa möten

Hade en mötesspäckad dag i går.

Det blir alltid trevligare då någon bjuder nåt gott! Hemma hos Anneli fick vi igår små salta bitar med pekannötter, getost och skinka. Sådant pill hon hade haft med dem. Och blåbärspaj!

Försvinnande goda små bitar.

I min kalender står det med stora gröna bokstäver över lördag och söndag: LEDIG! 😀

Jag lovar inte att jag inte gör något alls för Nya Östis, men jag ska inte sitta i timmar vid datorn och jag har inte åtagit mig översättningar. Jag vill ge lite tid åt mitt hem. Här finns mycket att pyssla kring.

12 reaktioner på ”Många möten, långa möten

 1. Vädret tvingar mig att sköta inomhussysslor, idag. Jag har varit i Ljusdal på förmiddagen, och köpt fotopapper, och Alvedon. Det var ännu kallare där än i Kårböle 15:56 är det +2,1 grad, mulet, och blåsigt. Jag har tagit en promenad på 2,2 km, men inte hittat något att ta bilder på. Snöade gjorde det på den promenaden. Hoppas du får en lugn helg.
  Svante

 2. Oj vilka läckra småbitar. Blåbärspaj gillar jag och blev så glad igår när grannen km in med nybakade blåbärsmuffins.
  Då blir det en lugn helg fö dej.
  Kramar

 3. Yummie, yummie! Kalla dessa läckerheter för löneförmån. Det skulle jag göra;-)
  Bra med en ledig helg! Njut av den!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.