Köper ofta blommor till mig själv

Nejlikor är några av favoriterna.

Nejlikor brukar hålla rätt länge.

Jag tror att jag har kommit in en ganska bra rytm vad gäller arbetstakten. Ännu måste jag lära mig att jag inte kan åta mig allt, jag måste lära mig att delegera och vi är flera som behöver bli insatta i allt möjligt för att jobbet ska löpa smidigt på sikt.

Halva fredagen ledigt och nästan hela lördagen likaså. Sedan några timmar jobb på söndag, ledaren och en del andra texter. Och att uppdatera to-do-listan är viktigt för att jag ska kunna sova bra.

Just nu är det lite extra mycket då det på to-do-listan finns allt möjligt som har med Italien-resan att göra. Men det ska bli skönt att komma i väg. Få känna lite värme för nu är det verkligen höst i södra Finland. Soligt men kall vind och bara +8 grader.

Nu ber jag också till Gubben Gud att jag ska slippa förkylning, något som väldigt många drabbats av i bekantskapskretsen. Feber, halsont och muskelvärk. Ska det komma så gärna först efter resan…

 

15 reaktioner på ”Köper ofta blommor till mig själv

 1. Hoppas du slipper träffa på några virus innan resan, och helst slipper dem resten av hösten.
  Svante

 2. Jag tycker också om att ha något grönt med lite färg på köksbordet. Än så länge kan jag plocka i trädgården.
  Ja håll dig frisk nu innan resan. Mycket vitlök hjälper lite att hålla förkylningar borta.

 3. ”Att göra lista” är skönt att ha…så man kan släppa det sen…hade alltid en sådan på kneget förut då mina arbetsuppgifter spretade åt 167 olika håll samtidigt….då var det minsann bra att ha en sådan 😉

  Lyckades ju ”finta” bort mitt halsont förra veckan…hoppas det inte kommer tillbaka bara…men det känns bra nu iallafall.

  Ha det bäst.

 4. Det vill vi inte hoppas att du drabbas av förkylning. Självklart ska man köpa blommor till sig själv. Köpte en krukväxt för två veckor sedan som jag länge velat ha. Ler fortfarande fånigt när jag ser den. 😀 Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.