Med risk för att låta tjatig…

… men snart är det jul.
Om tiden går så fort som den verkar gå. Måndag, tisdag… sedan fredag.
Andra november i dag, men då helgen är här skriver vi redan den åttonde.

Lovisa Tor säljer julkalendrar till förmån för hela föreningens verksamhet och jag köpte min i dag. Inte lång tid kvar så får jag öppna första luckan!

Julkalender

22 reaktioner på ”Med risk för att låta tjatig…

 1. Jag har köpt många julkalendrar till förmån för olika föreningar. Det kan man bjussa på, så kul att öppna en julkalender 😉
  Nattakram ❤

 2. Vilken fin och gammaldags kalender. Ja, julen närmar sig med stormsteg och jag blir rätt stressad. Inte för att jag fixar eller firar utan för att den kör jag börjat sjunga i ska ha både julkonsert och ett antal uppträdanden.

  1. Tycker också föreningen hade valt ett fint motiv för årets kalender. Bakom varje lucka finns en chans att vinna något, inte pengar, men en chokladask, ett köpkort, nån pryl – brukar vara fina saker.

 3. Det är lit kul med kalendrar och jag kommer nog att köpa mig en trisskalender i år också. Då blir det ju lite extra spännande att öppna luckorna.
  Kram, Ingrid

   1. Veikkaus har en julkalenderlott med 24 skraprutor, de gick bra åt då när jag jobbade på CM i tiderna.

  1. Nä, det känns varken som höst eller kommande vinter, men mig stör det inte alls. Jag tycker om snö i och för sig, men uteblir den nån vinter och om värmen håller i sig gör det inge. Man slipper skrapa is från bilrutor, sopa snö osv.

 4. Jag har beställt jultidningar men inga kalendrar ännu. Vi får väl klara av november bara så kan vi börja att förbereda oss för julen. Vi har lite egna traditioner inför julen. Vi brukar bjuda släktingar på adventsfika 2:a söndagen i advent. Innan dess så går vi runt Årjäng (min arbetsort) och tittar på alla dekorationer som är uppsatta och lyser. Sen hem till en vän för att baka pepparkakor (och kanske smakar på lite glögg)

  1. Det är roligt och viktigt med egna traditioner där man har släkt och/eller vänner och bekanta med.
   Fin idé med adventsfika! Och att baka pepparkakor i ett större gäng är väl kul 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.