Otroligt gott och bra service!

Detta är inte ett sponsrat inlägg 😀 Jag har aldrig förtjänat en enda cent på min blogg. Men då jag får bra betjäning, då någon gör mig glad, då skriver jag gärna om det.

Ja, det ser ju dött ut igen 😀 Men jag tog bilden innan ett sällskap kom och slog sig ner vid bordet. Tycker inte om att skrämma människor jag känner i den lilla staden. Om dom ser journalisten ta upp en kamera kanske dom flyr fältet, och DET är ju inte bra för restaurangen 😀

Också här tog jag bilden innan ett par slog sig ner i soffan längst borta.
Jag gillar lädersofforna och det hemtrevliga i att det finns mattor på golven!

Restaurang Locale är nyaste tillskottet i Lovisa. Här serveras allt möjligt lokalt producerat.

Rätten jag valde heter ”den möra biffen från grillen med bearnaisesås”. Köttet var verkligen mört och utsökt gott, såsen inte som en bearnaise jag vant mig vid men godare! Potatisarna mörka och fina, lagom få.
Och personalen kom ofta och frågade om allt var bra. Snabb och vänlig service!

 

10 reaktioner på ”Otroligt gott och bra service!

 1. Du börjar helt klart din semester på allra bästa sätt! Maten ser otroligt god ut och den bearnaisesåsen ser betydligt nyttigare ut än den vanliga bearnaise. Läckert! Gillar också inredningen, där man blandat gammalt och nytt. Hoppas restaurangen klarar sig och får många gäster. Njut av din semester nu!

  1. Tack min vän BP! Lördagen den 18 maj kl. 13 slår jag av taxametern, som vi säger i Finland.
   Under mina lediga dagar vill jag bara umgås med positiva personer som stöttar mig.
   Och såsen – den var underbar!

 2. Jag såg mattan direkt. Jag är en mattmänniska.
  Maten såg gott ut och du skriver att det smakade gott också.
  Kram!

 3. Va bra att Du tipsar om sånt som är nytt och BRA…. I alla de grupper jag är med i (ett par stycken) har vi nog bestämt att kolla läget… Får hit släkten i juli och en hel del vänner i juni också så TACK för tips …..Kram R

  Den fre 17 maj 2019 kl 20:27 skrev Debutsky’s Blog – Inne i huvudet på en

 4. Ett mysigt ställe att äta på och maten ser väldigt god ut. Blev lite sugen på en lunch på stan.
  Njut av din ledighet.
  Puss från Minton och kram från mej
  💕

  1. Nu har jag äntligen tid att läsa vänners bloggar.
   Det har varit en rasande arbetstakt den senaste tiden, men tror att jag med nya vikarien kan styra upp jobbet.
   Jag tycker mycket om mitt jobb på tidningen – där har allt bara ändrats så mycket, kraven har höjts då vi fått fler prenumeranter, det kommer massor mer telefonsamtal, frågor, och mejl än det kom för ett par år sedan.
   Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.