Skål – skönt med semester!

Brukar höra till att dricka ett glas mousserat då semestern börjar. För privatföretagaren stundar nu en vecka obetald ledighet. Senast jag var ”ledig” var första veckan i oktober då jag var på Nya Östis läsarresa 🙂

Hade ett bra möte med min vikarie i dag. Många konstruktiva idéer och tankar inför framtiden. Jag hoppas vi så småningom ska kunna dela dem med allt fler inom teamet och få entusiasmen att frodas.

Det är roligt att göra lokaltidning. Men jag tror att det behövs en hel del nya grepp. Vad vill folk läsa i sin hyperlokala tidning som kommer ut en gång i veckan? Inte så mycket om sånt som de redan fått gratis via andra kanaler? Materialet hos oss ska vara unikt!

Men aj jo… nu sa jag inte jobba, inte tänka så mycket på tidningen… inte på en vecka!

8 reaktioner på ”Skål – skönt med semester!

 1. Hej , och skål tillbaka !!!! Kommer att få svårt att orka hålla ögonen öppna på Euro-viisun för i natt blev det en sömnlös natt (helt utan orsak så blev det snurr i sängen) så jag gick tidigt upp och tvättade i husets tvättstuga 07-08 i morse och nuuuuu kommer det surt efter för oj vad dan blivit lång och hur i all världen ska jag hållas vaken . Talade med en kompis i Åbo och det var lite oika där att hon var trött och sovit dåligt ….Kan det vara åldern ….är det nån som forskat i det hur vi påverkas ?

  Den lör 18 maj 2019 kl 16:27 skrev Debutsky’s Blog – Inne i huvudet på en

  1. Ibland är det månen, ibland nåt annat som håller mig vaken.
   Brukar trösta mig med att sover jag en natt uruselt, får jag tillbaka det en annan dag.
   Om du vill gå ut och äta med mig nån dag, till Skeppsbron t.ex. så säg till! Jag är kräsen med maten men på Skeppis finns pepparschnitzel!

 2. Skål! Koppla av nu och njut av semestern. Vem vet du kanske kommer helt plötsligt på massvis med nya grepp bara sådär och utan att du grubblar eller funderar. Idéer poppar faktiskt upp ibland när man minst anar det.

 3. Skål på dig och din semester! Det är bra för hjärnan också om den får vila då och då. Efteråt kläcks säkert nya idéer 😀 Kram!

  1. Ja, jag har många idéer och jag brinner för mitt jobb ❤
   Vi får se vad framtiden för med sig – känns just nu att jag står i ett vägskäl, men det gör inget.
   Jag klarar mig 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.