18 reaktioner på ”Glad måndag! 29-07-2019

 1. Vi får tänka till och OM i flera fall nuförtiden ….ang kasse med till affären —- tja den har blivit kvar hemma ibland fastän man vet att den ska med ….. och ….så är det ju soporna som skall sorteras mer än förr Undrar just om det är lönt , vi borde nog fått mera info om ”vad som skall vart” nu ser det INTE så bra ut alltid då man lyfter på ett soptunnelock….fast man försöker …och tänker att jaha när blir det perfekt ????

  1. Det har blivit bättre med vår sortering, men du har rätt – ibland ligger det plast i kartongens återvinning…
   Jag sparade papperet med sorterings-info, som vi fick från sophanteringsbolaget, och kollar det ibland.

 2. Ja du…såg i affären igår…ingen prishöjning ännu men jag har ju min tygkasse som jag köpte på systembolaget…får plats massor av flaskor i den 😉
  Men den har jag med mig väldigt ofta vid inplanerade inköp på tex Lidl…är det oplanerat…ja då blir det en plastkasse…så kan det bli ibland men jag jobbar på det.

  Ha det jättefint.

 3. Här är det då inga problem med att försöka fånga myggor på bild för det vimlar av dom. Att ha sådana fina kassar att hämta maten i måste vare inspirerande minsann. jag glömmer ofta tygkassen och får ta papperskassar istället men jag skäms varje gång.

  1. Jag glömmer också tygkassarna hemma… men köper jag en papperskasse är det bättre än plast, för då kan jag föra ut returpapper och tidningar i den till insamlingskärlet.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.