Glad måndag! 02-09-2019

Blomsterdekoration på bordet på restaurang Kapellet där vi firade min vän Ann-Britt i går. Hon avtackades bland annat för allt det jobb hon under många år gjort för Lovisa Historiska Hus. Hon slutade som projektledare för evenemanget 2018.

Jag har som vanligt haft mycket jobb i dag. Undrar många gånger hur jag orkade och klarade mig innan min vikarie Anna kom med i bilden. Så tacksam för att ha henne och även tacksam för många andra kollegor som stöder och som alla på varsitt håll jobbar hårt för vår lokaltidning.

En del av Drottninggatan i Lovisa.

Lite lugnare här än under LHH-evenemanget 😀
Efter att ha tagit en cykeltur på ungefär sex kilometer landade jag i skoaffären där de också säljer väskor. En svaghet för mig! Jag ska ge bort några till marthornas insamling på lördag, för jag har sådana jag inte längre använder så ofta. Nu hade jag behov av en stadig väska, som hålls att stå på golvet. Väskans innandöme får inte falla ihop i slappa delar så att man inte hittar nånting. Den får liksom inte vara som en påse eller en säck 😀

Några av dem som är med i veckans glad måndag!

Nacka 144

Kajsalisasblogg

BP

Ankis bildblogg

Geddfish

 

18 reaktioner på ”Glad måndag! 02-09-2019

  1. Då har vi igen något gemensamt, väskor! Ska också skänka bort några. De ligger redan på ett ”ta med dig” ställe.
    Lite sent för en Glad Måndag och därför önskar jag dig en glad tisdag också!

  2. Jag fick tre solroser av mitt barn förra veckan på min födelsedag… Nu fick jag veta av Geddfish vad det betyder också… Ja ni fruntimmer och era väskor 😉

    Jag fick till ett fint bidrag för mig till din Glada Måndag: http://nacka144.se/?p=31263

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.