Nya familjemedlemmen

En splitterny bärbar dator.

Nu slipper jag oroa mig för vad jag ska ta mig till om min bordsdator säger upp kontraktet. Jag behöver en dator i jobbet, och nu har jag en extern hårddisk också.

Jag köpte ett lite mer värdefullt paket som inkluderar tre års garanti för själva datorn, distanssupport och vid behov hembesök, en trådlös mus, antivirusskydd, olika program m.m. Och ingenting behövde jag installera själv. För det är ju i de sammanhangen man tappar nervtrådar…

Jag betalar hellre för att någon gör det jobbet åt mig, för min tid kostar också pengar.

17 reaktioner på ”Nya familjemedlemmen

 1. Extern hårddisk har jag haft sedan min förra dator sa upp sig, det var det enda, som var helt efter ett åsknedslag. Lycka till med nymodigheterna.
  Svante

   1. De sista 22 årens foton har jag på extern hårddisk, och på USB minnen. Samma på hårddisken, och USB minnena.
    Svante

   2. Det finns en del där, jag har ett bra förråd med diabilder, som inte är skannade ännu, dia skannern gick sönder för 15 år sedan.
    Svante

 2. Stort GRATTIS till din nya kompis! Glöm bara inte att döpa honom. Min erfarenhet är nämligen att datorer håller längre när dom har ett namn;-) Helt rätt tänkt med att betala lite mera för extra support. Där håller jag helt med dig!

 3. Grattis till nya datorn! Visst är det bra att det finns kunniga personer som kan det här med teknik och sparar allas våra nervtrådar! 😃

 4. Grattis till datorn . Den ser fin ut. Måste förstora bilden på mobilen så jag får den större. Jag har ännu inte köpt nån dstor till mig.vad heter denns mer än hp ? Bra service

   1. 😀Tack . Jag har sån besluts ångest , völar mellan olika och fast jag kunnat bestämma mig för en så ändrar jag mig i sista stund, Med eftersom min läsplatta har böejat betee sig konstigt, sån där ” jag ger upp” stånk så blir det att tänka på snart köpa ny dator…

   2. Jag var också lite orolig att min dator här hemma någon dag skulle dra sista sucken.
    Jag behöver datorer i mitt jobb, nästan dagligen, så det gällde att gardera sig.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.