Julen är här

… den sången hörde jag redan för en vecka sedan då jag fotograferade, och senare skrev om, luciakandidaternas sångövning.

Jag längtar också nu för första gången på många år efter julhelgen. Den ger oss som jobbar med tidningen lite extra ledighet då vi gör ett dubbelnummer som kommer ut den 19 december. Tidigare om åren har Nya Östis inte gjort så, men i år infaller julen på en tisdag. Vi vill inte kräva av någon medarbetare att jobba både på julafton och juldagen och dessutom skulle vi inte få tidningen tryckt den veckan heller för tryckeriet håller stängt 🙂

Jag lyckades klämma in en liten paus i dagens hektiska schema. Kunde åka med syrran till affären och där köpte jag ljus, en jultårta och en konfektask till mig själv ❤

En jultårta – mums! Tors julkalendrar och en chokladask 🙂

Nåjo, jag köpte nog diskborste och toaborste, bröd och annat som jag behöver också. Men jag går redan och nynnar på julsånger.
Det hade jag inte trott om mig själv 😀

18 reaktioner på ”Julen är här

   1. De gånger jag besökt Tandhygienister, har inte gjort ont, varken i munnen eller plånboken. Det har det hos Tandläkaren när de pysslat med utdragna historier.
    Svante

 1. Det gillar jag verkligen med livet.
  Att inget är skrivet i sten.
  Efter ett tag eller ibland många år så kan man tänka tvärtom, mot tidigare.
  Man har rätt att ändra sig helt enkelt.

  Tänk så tråkigt om man aldrig ändrade på tankar och rutiner.
  Misstänker dock att vissa aaaaaldrig vill ändra sig. 😉

 2. I lördags tändes de en miljon LED-ljus i Stockhoms innerstan, speciellt i Kungsträdgården blev det otroligt fint. Dit gick nog alla stadens pengar.
  Täby och Täby Centrum har tack och lov inte börjat pynta än…

 3. Hej du..Det är ju hur enkelt som helst ,så det fixar du själv,att laga till Raggmunk.Mitt recept är 2,5 dl mjölk 1 tsk salt 1 ägg,,vispa ihop,riv ca 7 hg fast potatis,pressa ur vätskan,vänd sedan ner potatisrivet i smeten.Sen är det bara att steka,klicka ut och platta till i stekpannan stek till fin färg på båda sidor..Haé Kram.

 4. Ännu har jag inte hittat ngn julstämning, men vi skall fira Tacksägelsen här på andra sidan Potten först. Efter DEN högtiden hittas nog julstämningen!

 5. Skönt att bli ledigt. 🙂
  Jag ska vara ledigt i hela tre veckor. För många klämdagar och de dagarna brukade kunder alltid svika mig. Kommer inte göra nåt speciellt så kan jag känna hur det kan bli som pensioner, när man inte har nån måste, när andra är bortreste och i allmänt trist bara. Blir säkert nyttigt och lärorikt.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.