Dagarna flyger iväg, snart är det påsk!

Så känns det många gånger, att tiden rusar. Om en dryg vecka är det december månad. Snart går vi mot ljusare tider och en ny vår.

I dag gjorde jag beställningen till Posten för nästa års distribution, det vill säga slog fast utgivningsdagarna. Det var då jag såg att påsken infaller i början av april och tänkte att inte är det lång tid dit heller 😀

Sedan ringde lokalradion och ville ha en intervju. Hur har Nya Östis klarat poststrejken? Finns det något positivt med den? Vad har varit jobbigt, osv.

Yle-repotern hämtar mig.

Jag frågade om det var ok att jag fotograferade Yle-bilen, så att jag en gång kan dokumentera min vardag, och det var ok.

Jag sätter senare ut länken till intervjun här, för det kan hända att den kommer ut först i morgon.

Uppdaterat kl. 20.19 den 20 november. Artikeln finns HÄR, jag ser ut som en sliten disktrasa men är säkert också det 😀

10 reaktioner på ”Dagarna flyger iväg, snart är det påsk!

 1. Det där kallar jag för positivt tänkande! Vi skippar allt vad jul och nyår heter och hoppar över det. Vilken suverän tanke:-)
  Intervjun var bra och kan också generera fler prenumeranter. Sänds den på tv också?
  Första bilden på dig är mycket bra. På det andra fotot borde du ha satt dig tillrätta lite bättre, men man blir ju inte intervjuat varje dag om man säger så.
  Det är otroligt vilka pengar ni har fått punga ut under strejken. Än en gång var jag inte helt fel ute med min kommentar igår.
  Sedan kan jag tycka att det var aningen för tidigt att göra upp med Posten redan nu. Jag menar om de fortsätter med strejker på det här sättet är det ju förlorade pengar redan från början. Jag hade nog låtit dom ”svettas lite” där och ”gjort upp” efter strejken. Hade även avkrävt några försäkringar. Vet inte om ni är en storkund för Posten i Östra Finland, men 8 000 euro svider nog ändå…

  1. Ja, man måste se det positiva.
   Det blev brådis med fotograferandet och jag avundas inte reportrar på radion som ska sköta allt från intervjuer till foton och videoklipp, så jag ville inte bli krånglig.

   Vi har ju inte gjort upp med Posten på nåt sätt, Posten är vår leverantör även 2020. Men nu då dom inte delar ut dagspost alls måste vi se till att vi på något sätt kommer ut och får intäkter (inte lätt att förklara).

   Vi får troligen inga pengar tillbaka från Posten, de hänvisar till force majeure då det är strejk, antar jag 😦
   Vi är ingen storkund hos Posten, 8000 euro svider, men vi gör det för våra trogna prenumeranter och för annonsörernas skull.

   Reklamationer har genom åren gjorts till Posten av olika orsaker och vi kan försöka få kompenseringar även nu, men, men… tvivlar på positivt svar.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.