41 reaktioner på ”Ligger i feber

 1. Gillar inte att du är febrig, själv har jag bara en förbjuden febertermometer, en sån där med kvicksilver, och som ska användas i bakdelen av kroppen. Jag har inte använt den på mer än 20 år. Den bara ligger i sitt fodral.
  Svante

   1. De är inte lämpliga för människor med hemorrojder. Där är de digitala mycket lättare att använda.
    Svante

   2. Skit samma, om man inte har hemorrojder, och kropp, som klarar av att få dit den.
    Svante

 2. Krya på dig. Blir du sämre gå kontakta doktor så att du inte fick Korona på huvudet. Vore inte kul. Alls.
  Jag har också kvar min gamla och även en på batteri. Det gamla funkar ju alltid. De andra kan behöva nytt batteri och det är surt att upptäcka det när just som mest skulle den behövas.
  Kram!

 3. Hoppas verkligen att du snart är frisk, jag har mått dåligt så länge har varit några gånger på vårdcentralen nu alla prover var bra hette det sen kom dom på att jag hade en urinvägsinfektion så har precis tagit den sista tabletten men känner mig inte bättre för det.. Så säger krya på oss och var rädd om dig.. Kram!!

 4. Sköt om dig! Jag har också sällan feber, blir alldeles kaputt om den slår till. Hoppas det bara är en snabb sväng in i hettan, inga följder. Du är lite som lärare, sjuk på lediga tider – morgondagens tidning är ju i paket nu, så…

 5. Tyvärr är vi synkade. Jag fick min första förkylning på tio år och vaknade också med feber. Tur att det finns Alvedon eller Ipren…

  Krya på dig!

 6. Det är trist med infektioner och de kommer aldrig lämpligt. Hoppas att den inte blir så utdragen. Jag har haft något i hästväg en hel månad men kanske kan jag ge mig ut i vimlet snart. Sköt om dig och krya på dig!
  Kram

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.