Våren flyttar långsamt in

Än är det mörkt ute om kvällarna. Jag tänder fortfarande levande ljus.
Men köpte i dag ljus i vårens färger. Grönt och gult!

Ja, alltså man måste ju hela tiden köpa nya ljus. Då de förra brann upp, eller brann ner. Så egentligen kan man säga ”Köp inte ljus från den och den butiken! De brinner upp! Du tvingas köpa nya!”
Hahaaa. Min humor 😀

19 reaktioner på ”Våren flyttar långsamt in

 1. Jag har kvar ljus, behagligt konformade, som jag köpt för länge, länge sen. Tillverkaren, som inte mera bor i trakten, blev nästan sur på mig när jag sa att de är för vackra för att ”elda upp”…

 2. Fniss har du bra butik där ljusen inte brinner up😀. Våren längtar vi verkligen efter men just nu känns den långt borta. Det är mer blåst och regn på väg så det känns väldigt tråkigt. Vi har haft några solig dagar de senaste tiden men då har det blåst.
  Ha en skön kväll. Kram

 3. Hej Carita. Jag har nyligen hittat på dig igen i den enorma mängden av bloggare. Följde dig tidigare men tappade bort dig av någon anledning.
  Så funderade jag vidare på var Lovisa låg någonstans och kunde följa E18 som går alldeles utanför där jag bor invid Mälaren och följde den via karta nästan fram till Sankt Petersburg, och på vägen hittade jag både Lovisa – och Kotka. Då stannade jag till, för i min uppväxt fanns det en väl tummad bok som det stod Kotka på. Innehöll bilder och texter som var helt ointressant för ett barn. Men, idag vet jag att min far var med under kriget som frivillig och efter det att han kom hem så fann min mor en hel del kärleksbrev från orten. De droppade in efter ett tag så mor sa en gång i förtroende att sannolikt hade han ”ställt till det” där borta. Måste ha betytt att far min som var en riktig charmör i unga år hade fångat några av Kotkas kvinnliga hjärtan. Lite annorlunda fundering som nu kom upp med två vårliga ljus i gult och grönt.
  🙂

  1. Tack för en intressant berättelse!
   Ja, livet för med sig många överraskningar, sorger men också roliga historier.
   Fint att du hittade tillbaka till min blogg! Jag ska kolla din också nu igen.
   Ligger i feber i dag, men orkar säkert åter vara uppe nån annan dag.

 4. He he 😀

  Älskar gröna ljus, vet inte varför men så är det … helst med ”äppelschampoo doft” 😀

 5. Och jag som förundras över hur ljust det redan blivit. På morgon är det nu ljust strax efter 7 och på kvällen börjar det skymma vid 17.45. Redan stor skillnad jämfört med december!
  Och ja, vilken dålig affär du köpte ljus ifrån då de försvinner! 🤔🤣

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.