Carita gånger nio

Carita gånger nio 😀

Då min telefon krävde en uppdatering häromdagen visste jag inte vad allt som kom med via den. Mycket förändrades, men inte så att jag inte skulle klara av det eller stå ut med det. För så kan det också bli ibland.

Jag skulle ta en selfie för att visa ponchon från Desigual som jag köpte i början av februari. Men så hittade jag alla möjliga roliga effekter i kameran 😀

Så här ser ponchon ut.

18 reaktioner på ”Carita gånger nio

 1. Hahaha! Nu kan du välja färg och se att du klär dig i alla färger förutom svart, speciellt i lila. Å så himla kul att du fastna för mitt favo märke Desigual. Ponchon är hur cool som helst, trots att den är svart:-)
  Grattis till ett toppen köp!

 2. Man kan helt kart fastna i tekniken, det är ett som är säkert 😀
  Snygg poncho 🙂
  Hoppas att allt är bra med dig Carita ❤

   1. Jo, jag har inte varit så flitig med bloggvandringar under lång tid. Lagt fokus på att återgälda dem som besöker mig, men inte mycket mer. Fast nu gjorde jag en riktig kraftansträngning och gick igenom min lista av bloggar jag följer. Det blev lite rensat och städat där. En del fanns inte ens kvar, och några har inte gjort inlägg på flera år. De har tydligen gett upp bloggandet helt.
    Nu har jag lite bättre koll på vilka som är aktiva och vilka jag vill ha kvar i min lista …
    Även om jag tappat bort dig lite på vägen, så är du en av dem som jag vill behålla … så gott det går 😉

    För tillfället är det jättebra med mig. Mår bättre än på länge 😀 ❤

    Kram ❤

   2. Fint att höra att vi är bloggvänner fortfarande – för jag tänker samma om dig.
    Också jag gör mina rensningar ibland, vissa bloggar försvinner ju, en del uppdateras sällan osv.

    Härligt också att höra att du mår bra – KRAM ❤

 3. Bra smak på poncho 😀 den var väldigt fin! Och du var väldigt tjusig på alla korten, bra motiv! ❤

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.