Lite annat än corona

Behöver å jobbets vägnar följa med hur alla restriktioner kring coronaviruset drabbar min stad. Det väller fortfarande in information från olika håll, speciellt om allt som inhiberas och stängs.

Men det kommer lyckligtvis också info om sådant som funkar, om telefonnummer och olika grupper som människor kan kontakta.

Så det har funnits att en del att skriva om också i dag.

I vanliga fall är det här inte en serie jag följer med. Jag kan halka in på den ibland och slötitta. Men nu kändes det nästan befriande med Hollywoodfruarnas tokiga problem och åsikter om varandra. Troligen är en hel del iscensatt, eller kan man vara så fåfäng och bråka såsom dom gör?

Hur som helst. Ibland vill jag se något annat än corona-corona, vilket nu kommer från så gott som alla kanaler.

Och nu då Finland äntligen tog sig till slutspel i fotbolls-EM skjuts EM upp med ett år. VA?!!!
Kommer jag åt den jäkla coronabacillen som förorsakade detta stryper jag den!

18 reaktioner på ”Lite annat än corona

 1. Tur att jag inte hade radion på, förrän jag var på väg hem efter proviantering i Ljusdal. För i radion sa de på hemvägen att 70 plussare, ska hålla sig hemma, och det kan jag nu göra, i alla fall i dryga 14 dagar. Sedan får väl samhället handla åt mig.
  Svante

   1. Tror inte det finns så många, som skulle våga sig på att ha åsikter om vad jag ska göra, eller inte göra. I alla fall inte direkt till mig. Behöver jag något åker jag, och handlar det. Är det meningen att jag ska få träff med coronaviruset, är det inget att göra åt. Jag tänker inte ha närkontakt med någon, men det har jag ju inte haft med någon tidigare heller.
    Svante

 2. Hollywood fruarna tittade jag på när första serien kom ut, vilket är många år sedan.
  Visst är det sorgligt med alla inställda evenemang. Här spelas inte ens ishockeyns grundserie klart. Inget lag flyttas ned, och inget går upp.
  Osis med inställt EM både för herrar och damer. Så typiskt när Finland för första gången lyckades kvalificera sig. Åt andra sidan kan de träna på och mera under tiden. Ja, inte just nu då, men förhoppningsvis om ett par månader.

  1. Det är bara att acceptera läget – och vi får ju spela 2021 i stället. En av våra spelare sa att beslutet förstås var det enda rätta. Inte kan man ta risken att alla insjuknar… spelare, domare, publik…
   Om corona för med sig samma beslut i Finland, att serieresultat t.ex. i innebandyn ogiltigförklaras, kan Tor få behålla sin plats i division ett!

 3. Här är det +8 grader ute och gulsparvarna har kommit ser jag. Vi har ett skatbo med ett par utanför i häcken och det är så kul att se hur de grejar ovetandes om allt corona och begränsningar. Det är rogivande att titta på dem.
  Ha en fin dag! 🙂

 4. Tack för uppdateringen från Finland.
  Tråkigt med undantagstillstånd,men nog trots allt ett kokt beslut.
  Råkade sappa mellan kanaler och hamna på detta hemska program, tittade en stund och det räcker för mig.
  Sköt om dig!

 5. Håller med. Trött på allt Coronaprat, det som är nonsens alltså. Speciellt alla ”träna-hemma-tips” som enbart handlar om toalettrullar, hur man kan träna med dem, börjar bli riktigt irriterad över dessa små videos … va fan, ta en vattenflaska, oljaflaska, konservburk … vad som helt utom toalettpapper … grrrr …. Måste nog skrika ut denna irritation på facebook, då tydligen alla mina ”vänner” hoppat på denna ”trend” Gaaahhhhhh!!! Blir lite tjatigt.

  Älskar Hollywood fruar, hahaha … den enda tv-såpa, eller realitysåpa jag tittar på, och visst är nog mycket överspelat. 😀

  1. Man måste få skrika ut sin frustration ibland – helt klart 😀
   Väldigt mycket är vansinnigt och konstigt nu. Världen helt ur led…
   Men månne vi inte klarar detta – också.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.