Svart på vitt

Den blir allt enhetligare färgskalan hemma. Lite brunt och grått finns förstås, och enstaka färgklickar i form av krukor, ljus och sånt.

I dag köpte jag ett nytt durkslag. Det gamla i ljusgrönt plast landar bland ge-bort-gratis-grejer. Kanske det får ett nytt liv någonstans, eventuellt inte ens som ett durkslag 😀

Senare i dag kanske det blir en bild av en paj, för jag köpte också en pajform. Tro inte jag har nån mängd av grejer i köksskåpen 🙂

Äger sedan tidigare ingen pajform, bara en muffinsform. Har två plastskålar att blanda färs och äggstanning i, äger en kastrull, en stekpanna och två ugnsfasta formar. Inget mer i den vägen och bra har jag klarat mig sex år 🙂

6 reaktioner på ”Svart på vitt

  1. Vilket fint durkslag! Jag har ett likadant med bara i ”silver”. Ditt är mycket snyggare. En kastrull skulle jag däremot inte klara mig med. Minst två här – en för att koka pasta i, den andra för såsen;-)

  2. Vad snyggt! Jag har faktiskt ett fint durkslag också, i gul emalj med grön kant. Dock har jag flera kastruller, gillar att ha dem till olika sorts tillagningar. Jag har också flera stekpannor, men har nog köpt för många. Matlagningskärl är alltid bra att ha!

    1. De där emaljdurkslagen som är gula med grön kant är lite kult faktiskt 🙂
      Jag har varit lite lat med matlagning, gått ut och äta osv. Men nu under coronatider har många restauranger haft stängt, så nu har jag LITE börjat tillreda mat själv 😀

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.