Jag började i alla fall!

Kanske det blir varmare väder nu då jag tog fram pusslet! Man måste ju vara slug. Hade inte tänkt pussla i maj, kanske vänta till slutet av sommaren. Men eftersom det blåser friskt ute och bara är +9 grader så åkte pusslet fram NU!

Jag ska dessutom försöka ha ledigt tre dagar. Jag skriver ”försöka” för det finns vissa områden jag inte helt kan styra. Jag har två telefoner, arbetstelefonen är avstängd.

Men så har vi en Facebookgrupp där människor ställer frågor, och det kommer frågor även via Messenger, mejl och sms. Alla kan ju inte veta att jag har semester.

Jag svarar för det mesta att vi återkommer på söndag eller måndag, men jag tycker att jag måste svara kort i alla fall.
På mejlen har jag autosvar, så det hjälper mycket.

Men nu ska jag sjunka in i pusslets värld 🙂

22 reaktioner på ”Jag började i alla fall!

 1. Vilket vackert motiv, längtar ännu mer efter sommar när jag ser det. Tänker mig att det är väldigt avkopplande att pussla. Hoppas att du får fina lediga dagar. Kram!

  1. Trevligt att du tittade in här!
   Ja, det är SÅ skönt att vara ledig ett par dagar. Jag är ensamföretagare och har ingen betald semester.
   Gäller att ta ledigt då och då för att orka.
   Kram!

 2. Jag har numera bara EN telefon. En iPhone XR. Det som är så bra med den att jag har båda min privata nummer och även min arbetsnamnet på en och samma telefon. Den har bara en simkort den andra är en så kallad virtuell kort.
  När jag slutat för dagen stänger jag av den virtuella och sätter på den kl 9.00 igen. Ringer nån då kopplas den till svararen som jag hade förr.
  Väldigt väldigt smidigt. Mycket nöjd att slippa hantera 2 fysiska telefoner. Jag har alltså en telefon med två abonnemang.

   1. Det är mycket smidigt. Då jag verkligen ogillade att släpa flera telefoner. Och det är ju väckarklocka i den också. 😂

   2. Som sagt. Ha den i tankarna till nästa köp av telefonen.
    Faktum är också att när någon ringer så ser jag direkt om det är företag eller privat. Så jag behöver inte fundera över hur jag ska svara.
    Det enda felet jag gjorde var att jag inte synkade med min android först, utan jag synkade först med min gamla iPhone. För att sen kunna synka med android hade jag varit tvungen att göra en ominstallering och det ville jag inte göra.
    Redan från början lägger in en annat ringsignal till företag och företag sms så jag hör också skillnad mellan företag och privat. Även om det inte behövs då jag ser ju på skärmen redan att det är företagsnumret som ringer.

   3. Jepp! Jag vet att man kan ställa in olika ringsignaler, men har inte känt behov av dem.
    Däremot skulle jag vilja blockera försäljare… kan ju blocka alla samtal som kommer från sådana – men listan blir fort jättelång då dom har smarttelefoner.

   4. Jag kände inte heller behov av olika signaler med två telefoner. Men nu gör jag det, bara för att veta redan innan jag lyfter telefonen. Men det är inte så viktig egentligen.
    Ja, skojarna som säljer diverse onödigheter. Jag brukar köra med att säga enbart hallo, hallo halloooooo sen lägger jag på och blockar.

   5. Jag brukar också avbryta dem och säga att jag har telefonförsäljnings-stopp, ”men det verkar inte funka hos alla”.
    Nån gång har jag nog också helt sonika lagt luren på.

 3. Bra tänkt. Då tittar du hela tiden på en härlig sommar- och semesterbild och medan du håller på förvandlas världen utanför fönstret också till sommar 😀

 4. Är det så kallt kan man faktiskt lika gärna lägga pussel inne i en varm lägenhet. Här var det den första ”varma” dagen med 14 grader. Så hoppas ”värmen” stannar, men jag delar gärna med mig till dig.
  Även på FB kan man faktiskt skriva att man har semester. Hoppas i alla fall att du gör nåt roligt under denna Kristi Himmelfärdshelg – förutom att lägga pussel alltså;-)

 5. Nu är det en ny dag … solen skiner från en klarblå himmel här hos mig – hoppas den skiner hos dig också!
  Grattis på födelsedagen Carita! 🌷🌷
  Ha en skön ledighet!
  Kram

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.