I startgroparna inför semestern

Det har blivit en del firande redan INNAN semestern började. Officiellt inleder jag min semester i morgon den fjärde juli. Men eftersom tidningen Östra Nyland, min arbetsplats sedan 1987, firar 130 år i år, fanns det anledning att fira redan i fredags och i går.
I fredags fick vi två jättestora jordgubbskakor av vårt tryckeri Lehtikanta i Kouvola. Hade jag vetat att vi skulle få dem hade jag väntat med min chokladkaka några dagar. Men nu var den beställd till min sista arbetsdag före semestern.
I går firade vi läsarfest på Skeppsbron och utgivning av 130-års historiken, också med kaffe och kaka. Solen gassade och folk i tusental mötte upp.
Och så har semestern liksom ännu inte ens börjat…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.