Glad måndag, del 2!

Visst blir man glad av att få Lilla My på posten! Men bolaget Posti (posten) sköter nog inte alltid allt så smidigt tyvärr. Min vän Marina hade postat detta kort tisdagen den 19 maj i Lovisa. Det gjorde sin vanliga tripp via Helsingfors för att sedan återvända till Lovisa. Resan dröjde sex dagar.

Ett postcrossingkort från USA var i och för sig också på väg 56 dagar. Postat den 30 mars, framme i dag. Hurra! För att det KOM fram 😀

13 reaktioner på ”Glad måndag, del 2!

  1. Det kortet blir jag riktigt glad över:-) Med tanke på hur lång tid det tog innan du fick Lilla My så kan jag inte låta bli att tänka på fisken som fångas i Lofoten och sedan transporteras till Thailand för att packas, frysas och sedan skickas tillbaka till Norge i fyrkantiga paket för försäljning. Suck!

  2. Härliga Lillis My! Undras just om det morsdagskort kom fram som jag postade en och en halv vecka FÖRE morsdagen kom fram till min mamma i Jstad? Måste fråga henne. Har märkt att postgången blivit väldigt långsam…. 🤔

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.